Sport

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Au mutat foarte bine după pauză”

Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. Cum a reușit să se impună vicecampioana și ce a mers prost la olteni.
01.05.2023 | 09:46
Concluziile lui Ilie Dumitrescu dupa Universitatea Craiova  FCSB 12 Au mutat foarte bine dupa pauza
FCSB se apropie la doar 3 puncte de Farul după victoria cu 2-1 în fața Universității Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a fost dezamăgit de evoluția jucătorilor lui Eugen Neagoe în meciul cu FCSB și a lăudat schimbările făcute de echipa lui Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu știe unde s-a decis Universitatea Craiova – FCSB: „Vine o fază fixă și se schimbă meciul”

Fostul antrenor a vorbit la Digi Sport după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „A fost o primă repriză echilibrată, a fost acea deviere a lui Cristea, scoasă de Târnovanu”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a scos în evidență momentul care a înclinat balanța spre vicecampioana României: „Cred că un moment psihologic a fost în minutul 44, FCSB nu anunța că poate marca. Vine o fază fixă și se schimbă meciul”.

Permutările de la FCSB au îmbunătățit jocul în repriza a doua: „După pauză, cuplul de antrenori mută foarte bine, renunță la Tavi Popescu, îl urcă pe Ovidiu Popescu, joacă Sorescu fundaș dreapta. Au fost mutări foarte bune”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, impresionat de Alexandru Pantea: „A intrat dezinvolt, cu personalitate”

„Mister” l-a remarcat pe unul dintre cei mai promițători tineri U20 din lume„Cu mutarea asta, echipa a acoperit foarte bine zonele, dar a suferit. Apoi, iar mută bine. Iese Coman, intră Pantea și urcă Sorescu mijlocaș stânga. O mișcare, care… Pantea a intrat dezinvolt, cu personalitate”.

De celalaltă parte, Ilie Dumitrescu consideră că niciun „leu” nu a fost la înălțimea mizei meciului: „La Craiova, niciun jucător nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Neagoe nu poate să vorbească, e normal. Ivan nu a fost într-o seară foarte bună, Cîmpanu, Baiaram, la fel. Nici Screciu, nici Mateiu”.

ADVERTISEMENT

Dumitrescu a vrut să sublinieze și ineficacitatea din atacul Craiovei: „Ai nevoie de mai mult la o echipă care trebuie să pună probleme pe faza ofensivă. Roguljic a intrat bine, Koljic a marcat un penalty, dar ai nevoie de mai mult, de un nucleu de jucători”, a mai spus analistul la Digi Sport.

FCSB reintră în lupta la titlu după victoria de la Craiova

FCSB s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Farul cu doar patru etape înainte de finalul campionatului și pune presiune mare și pe CFR Cluj, care are un meci greu în Giulești.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are șanse destul de mici să mai prindă cupele europene. „Alb-albaștrii” rămân pe locul patru însă Rapid se poate apropia la un singur punct, iar clujenii pot mări ecartul la șase puncte.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT