Sport

Concluziile triste după FCSB – Silkeborg 0-5: „Dică încearcă să mai aducă fanii la stadion!”. CFR Cluj a câștigat duelul suporterilor

FCSB a fost abandonată de fani la meciul cu Silkeborg, scor 0-5, iar CFR Cluj a reușit să strângă mai mulți suporteri la meciul cu Slavia Praga, scor 2-0.
14.10.2022 | 08:30
Concluziile triste dupa FCSB  Silkeborg 05 Dica incearca sa mai aduca fanii la stadion CFR Cluj a castigat duelul suporterilor
Concluziile triste după FCSB - Silkeborg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a ascultat declarațiile lui Nicolae Dică și crede că antrenorul vicecampioanei României încearcă să mai aducă fani alături de echipă.

Concluziile triste după FCSB – Silkeborg

FCSB era obișnuită să aibă cea mai mare asistență dintre toate echipele din România, la meciurile de pe teren propriu, însă partida cu Silkeborg a fost diametral opusă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă umilința din tur, fanii „roș-albaștrilor” au fost nemulțumiți și de prețurile mari pentru achiziționarea biletelor la meciurile din grupele Conference League.

Așadar, CFR Cluj a reușit să strângă 11.000 de suporteri la meciul cu Slavia Praga, în timp ce FCSB a adunat abia 9.000 de fani pentru partida cu Silkeborg.

ADVERTISEMENT

„Dică încearcă să mai aducă fanii la stadion, dacă or mai veni duminică. El spune că nu prea contează Conference League, că se axează pe campionat. Dacă vor câștiga meciul cu UTA, e foarte bine, cam asta înțeleg eu de la el.

Nu poți să te faci de râs, dar nici situația din campionat nu era ok, atunci au zis să meargă pe campionat.

ADVERTISEMENT

Era mai greu dacă nu câștigau meciurile astea două. Au ales să meargă pe campionat ca să intre și ei în alea șase”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Dezastre sunt altele!”

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă de după meciul cu Silkeborg, explicând înfrângerea, dar având și un mesaj pentru suporterii echipei:

ADVERTISEMENT

„Dezastre sunt altele, când moare cineva, când iau case foc, război în Ucraina, nu că s-a pierdut un meci. Din asta trebuie să înveți și să treci peste ele.

În fotbal ai șansa la trei zile să-ți revanșa. E clar că nu va fi ușor. Orice înfrângere o diger foarte greu. Îmi doresc să joc în seara asta, cu UTA, să ne luăm revanșa față de toată lumea, dar avem trei zile la dispoziție”.

„Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe fani. Eu fac un apel, chiar dacă sunt dezamăgiți, să înțeleagă că toată lumea din club e dezamăgită și să fie în continuare alături de echipă.

Jucătorii aveau nevoie de ei. Trebuie să fim împreună și la înfrângeri. Fac un apel la unitate, chiar dacă i-am dezamăgit în seara asta”, a mai spus Nicolae Dică.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,10 este cota pentru „X” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT