Life

Concurent nou în casa Puterea Dragostei. De cine este îndrăgostit Marius

Un nou concurent intră în casa emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei. Marius este deja îndrăgostit de una dintre fetele vechi din competiția de la Kanal D.
31.05.2021 | 23:49
Concurent nou in casa Puterea Dragostei De cine este indragostit Marius
ADVERTISEMENT

Tânărul este în tatonări cu una dintre frumoasele blondine, mărturisind că acesta este și motivul pentru care s-a înscris la show-ul prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu. Mai exact, este vorba de Adriana pe care a pus ochii de multă vreme.

Marius a dezvăluit că o știe pe tânără dinainte de a ajunge ea la Puterea Dragostei. Se pare că plecarea în Turcia a făcut-o pe Adriana să nu-l mai urmărească pe rețelele de socializare, dar asta nu înseamnă că tânărul a renunțat să o cunoască.

ADVERTISEMENT

Puterea Dragostei, un nou concurent. Cine este și de cine este îndrăgostit

Noul participant din casa Puterea Dragostei este gata să facă orice pentru a ajunge la inima Adrianei. Cei doi au avut deja un prim dans împreună, Marius fiind convins că blondina nu are niciun fel de legătură cu Marinescu, cu care se tachinează adesea.

În altă ordine de idei, tânărul încearcă să le spună fetele care este părerea sa despre fiecare, fie că sunt cuplate sau nu. Marius încearcă să o avertizeze pe Maria despre atitudinea lui Marinescu, care pare că o ia de multe ori peste picior.

ADVERTISEMENT

„Ne urmăream reciproc, până când a intrat și ea în casă și după mi-a dat unfollow. Marinescu face mișto de tine.

Nu văd joculețe între voi, când ești îndrăgostit, faci surprize, chestii…”, spune cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei, în ediția de marți, 1 iunie 2021, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Cât în ceea ce o privește pe Aya, noul concurent susține că Andrei nu este atât de îndrăgostit de ea pe când ar vrea să creadă cei din fața micilor ecrane, lucru care o va face pe tânără să reacționeze.

„Marinescu pare îndrăgostit mai mult când prinde un subiect cu altcineva, cu băieți sau cu alte fete atunci explodează, în loc să explodeze cu tine! Să fie acolo cu tine! Te pierde așa!”, adaugă Marius de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT
Marius și Adriana de la Puterea Dragostei
Marius și Adriana de la Puterea Dragostei. Sursa foto: captură video Kanal D

Surprize pentru fanii Puterea Dragostei. Ce au anunțat producătorii

Fetele de la Kanal D sunt extrem de surprinse de apariția noului concurent din Turcia. Carismaticul Marius este gata să se facă plăcut, el venind în locul a două persoane care au fost eliminate în urmă cu câteva zile.

Camelia și Selatin au părăsit emisiunea matrimonială în ultima gală de la Puterea Dragostei, care a fost una destul de liniștită, în comparație cu altele.

Surprizele nu se opresc aici pentru telespectatori, care în cursul acestei săptămâni vor face cunoștință și cu o fată, care este în căutarea sufletului pereche.

ADVERTISEMENT