Life

Concurent surpriză în noul sezon Mireasa! Câștigătorul unei populare emisiuni TV vine la Antena 1

Surpriză de proporții la Antena 1! Câștigătorul unei alte emisiuni celebre de la un post tv concurent, concurent în noul sezon Mireasa.
20.01.2024 | 15:27
Concurent surpriza in noul sezon Mireasa Castigatorul unei populare emisiuni TV vine la Antena 1
Concurent surpriză în noul sezon Mireasa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Surprize-surprize la Antena 1! Câștigătorul unui alt show în care oamenii merg să-și găsească jumătatea se numără printre concurenții noului sezon Mireasa. A intrat de mai multe ori în conflict cu fosta iubită.

Câștigătorul Puterea Dragostei, concurent la Mireasa

Pe pagina de Instagram Viperele Vesele a fost dezvăluită o informație neașteptată despre noul sezon Mireasa. Se pare că printre concurenții show-ului matrimonial se numără și un nume deja devenit celebru în showbizul românesc.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cristian Marinescu, câștigătorul sezonului trei de la Puterea Dragostei. După ce a devenit cunoscut la Kanal D, tânărul s-a mutat la Antena 1, unde, conform sursei menționate anterior, a țintit sus.

Cristi Marinescu le-ar fi cerut producătorilor să-l angajeze în locul lui Cătălin Bordea, după ce comediantul a părăsit canapeaua de la Xtra Night Show pentru a pleca cu Nelu Cortea în aventura America Express.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu s-a întâmplat, însă fostul câștigător de la Puterea Dragostei are șansa acum să-și găsească jumătatea și la Mireasa, asta după ce cu Maria Lungu, cea cu care a avut o relație în show-ul de la Kanal D, a avut mai multe scandaluri.

Fosta iubită e la Pro TV

În timp ce Cristian Marinescu va apărea la Antena 1, Maria Lungu se află pentru a doua oară în Republica Dominicană. În prezent, blondina participă la Survivor România All Stars, după ce în sezonul 2023 a făcut parte din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut câteva discuții aprinse în trecut, chiar și după ce relația s-a încheiat. La vremea respectivă, Maria Lungu îl acuza public pe fostul său partener de infidelitate, afirmație subliniată și de Viperele Vesele.

„El nu acceptă să i se zică anumite lucruri. Nu poți controla deciziile anumitor oameni. Tu ce ai făcut cu Amira? Ce ai făcut cu Seya? Îți dau exemple. Nu vreau să discut acum.

ADVERTISEMENT

Dar tu știi foarte bine, Marinescu. Eu nu vreau să mă mai bag în mocirlă. Tu asta atragi. Nu mai vorbi! Mergi mai departe”, este una dintre acuzațiile pe care Maria i le-a adus lui Cristian Marinescu pe TikTok.

ADVERTISEMENT