Life

O concurentă de la Asia Expres și-a făcut prima operație estetică. Ce defect a vrut să corecteze

Alexandra Ungureanu a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni pentru prima dată. Vedeta și-a dorit să corecteze un defect moștenit din familie.
27.11.2021 | 12:48
O concurenta de la Asia Expres sia facut prima operatie estetica Ce defect a vrut sa corecteze
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a luat o decizie radicală. Fosta concurentă de la Asia Express a apelat pentru prima dată la ajutorul unui medic estetician.

Vedeta și-a dorit să aibă un look perfect și a decis să corecteze un defect pe care l-a moștenit.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a avut în trecut probleme cu tenul și a avut nevoie de destul timp pentru a rezolva problema.

O concurentă de la Asia Expres și-a făcut prima operație estetică. Ce defect a vrut să corecteze

Alexandra Ungureanu a decis să-și facă prima operație estetică. A așteptat până acum, pentru că a avut grave probleme cu tenul. O acnee i-a dat mari bătăi de cap o perioadă destul de lungă. După experiența prin care a trecut, fosta concurentă de la Asia Express este extrem de atentă atunci când alege tratamentele pentru îngrijirea tenului.

ADVERTISEMENT

“Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum și mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin”, a declarat cântăreața pentru Libertatea.ro. 

Vedeta a fost mereu nemulțumită de un mic detaliu estetic. A decis să meargă la medicul estetician după ce a observat că acesta s-a accentuat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre șanțurile nazolabiale, cele două linii care pornesc de la colțul nărilor până la colțul buzelor.

“Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci și au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea. Țin foarte mult la naturalețe.

ADVERTISEMENT

Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas”, a mai declarat Alexandra Ungureanu.

Artista a vorbit în trecut și despre problemele pe care le-a avut cu tenul. Aceasta spune că aspectul fizic este extrem de important pentru o femeie.

“E foarte frustrant pentru o persoană care e în lumina reflectoarelor să fie judecată foarte ușor de cei care nu înțeleg că acneea e o boală complexă”, spunea aceasta pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT