Life

Concurenta de la Survivor All Stars 2024 care i-a enervat pe fanii emisiunii: ”Mai ușor cu pianul pe scări”

Participanta de la Survivor All Stars 2024 care i-a făcut pe internauți să lase comentarii răutăcioase. Ce i-au reproșat.
08.03.2024 | 07:50
Concurenta de la Survivor All Stars 2024 care ia enervat pe fanii emisiunii Mai usor cu pianul pe scari
Participanta de la Survivor All Stars 2024 care i-a făcut pe internauți să lase comentarii răutăcioase. Ce i-au reproșat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Survivor All Stars 2024 care i-a enervat pe fanii emisiunii. „Mai ușor cu pianul pe scări”, este replica unei persoane care nu a fost deloc de acord cu atitudinea pe care a adoptat-o candidata la premiul cel mare.

Participanta de la Survivor All Stars 2024 care i-a făcut pe internauți să lase comentarii răutăcioase. Ce i-au reproșat

Participanta de la Survivor All Stars 2024 care i-a făcut pe internauți să lase comentarii răutăcioase. Ce i-au reproșat aceștia după ce a fost enervată la culme de Ștefania de la Războinici. Faimoasa nu a mai rezistat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ana Porgras a dat cărțile pe față și a spus ce părere are despre rivala sa, în fața căreia a pierdut după ce a intrat pe traseu. Fosta gimnastă susține că tânăra nu are un comportament demn de această competiție.

Din păcate, acest lucru nu a fost de placul telespectatorilor care urmăresc emisiunea ce se filmează în Republica Dominicană. De asemenea, cei din fața micilor ecrane au catalogat-o drept arogantă și plină de ură.

ADVERTISEMENT

„Mai ușor cu pianul pe scări”, „Despre ce aroganță vorbește Ana la adresa Stefaniei. Ea care este plină de răutate și ură! Nu dă dovadă că este o campioană. Bravo, Ștefania Ștefan”. 

„Chiar ești foarte răutăcioasă”, „Adevarul este că vă bate pe unde vă prinde pe toate”, „Stai cuminte că nu ești buricul pământului”, „Ofticată, te crezi cea mai bună, dar nu este așa”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de oameni pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars 2024

Ana Porgras este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România. Faimoasa de la Survivor All Stars 2024 a început să practice acest sport de la 4 ani, când a fost antrenată de Agripina și Paul Gâlea. A început să câștige premii de la o vârstă foarte fragedă.

În anul 2008 a devenit campioană europeană de junioare la bârnă. Printre cele mai importante performanțe din cariera sa se numără aurul cucerit la Campionatul Modial de la Rotterdam (2010, la bârnă) și bronzul cucerit la Mondialele de la Londra (2009, la paralele inegale).

ADVERTISEMENT

Un alt trofeu onorabil este bronzul primit la Europenele de la Birmingham, în 2010, pe echipe. Ana Porgras a renunțat la sportul de performanță la numai 18 ani pentru că a suferit o accidentare foarte gravă.

La momentul respectiv Faimoasa de la Survivor All Stars 2024 se pregătea pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. De atunci concurenta de la Pro TV s-a concentrat pe o meserie care îi aduce mulți bani. Fosta gimnastă a devenit manichiuristă.

ADVERTISEMENT