Life

”Și-a arătat adevărata față”. Concurentul care i-a scos din sărite pe unii dintre fanii Survivor 2023

Participantul de la Survivor România 2023, criticat de o parte din internauți. Oamenii cred că abia acum încep să-l cunoască.
16.05.2023 | 07:45
Sia aratat adevarata fata Concurentul care ia scos din sarite pe unii dintre fanii Survivor 2023
Participantul de la Survivor România 2023, criticat de o parte din internauți. Oamenii cred că abia acum încep să-l cunoască. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Și-a arătat adevărata față”. Concurentul care i-a scos din sărite pe unii dintre fanii competiției sportive de la Pro TV care mai are foarte puțin până când își desemnează marele câștigător al premiului în valoare de 100.000 de euro.

Participantul de la Survivor România 2023, criticat de o parte din internauți. Oamenii cred că abia acum încep să-l cunoască

Andrei Krișan este participantul de la Survivor România 2023 care a ajuns într-un timp foarte scurt de la laude la critici. Tânărul, care a fost campion național de Karate Shotokan și Taekwondo, este pus la zid de o parte din internauți.

ADVERTISEMENT

Oamenii cred că abia acum încep să-l cunoască cu adevărat pentru că nu l-a ales pe Dan Ursa pentru excursia în Columbia, după ce a câștigat jocul pentru recompensă. Războinicul originar din Cluj-Napoca a primit numeroase blamări în acest sens.

Andrei Krișan le-a ales în schimb pe Carmen și Ștefania pentru respectiva călătorie în care s-au simțit foarte bine, s-au plimbat și au savurat diverse preparate. Supraviețuitorii rămași în tabără au fost foarte supărați.

ADVERTISEMENT

„Și-a arătat adevărata față de fals și trădător… a uitat când Dan nu l-a nominalizat pentru că sunt din același oraș și empatiza cu el”, „Normal că este dezamăgit pentru că Krișan s-a arătat afectat de sentimentele lui Dan, ca mai apoi să dea fix în ele”.

„Halal caracter, dezamăgire Krișan”, „Un prefăcut și un egoist”, sunt o parte din mesajele care apar pe pagina de Facebook a emisiunii moderate de Daniel Pavel, la Pro TV. În joc au mai rămas doar 6 concurenți.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2023, mai aproape de marea finală

Survivor România 2023 este tot mai aproape de marea finală care urmează să aibă loc peste aproximativ o săptămână. Concurenții din Republica Dominicană trebuie să-și canalizeze energia pentru a ajunge la ultima cursă.

Pe 24 mai doar unul singur dintre participanții din junglă va ridica trofeul și premiul în valoare de 100.000 de euro. Fanii reality show-ului, cât și foștii candidați deja fac pariuri în această privință și au două nume mari în minte.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea este Carmen Grebenișan, iar al doilea Dan Ursu care se simte trădat de amicul său, Andrei Krișan. Rămâne de văzut ce se mai întâmplă pentru că lucrurile se pot schimba de la o ediție la alta!

ADVERTISEMENT