Life

Concurenta de la Survivor România All Stars, acuze grave. Nici nu a început bine emisiunea: ”Teatru ieftin! Pleacă prima acasă”

Participanta de la Survivor România All Stars, luată în vizor de internauți încă de la prima ediție. Telespectatorii o vor eliminată.
17.01.2024 | 08:25
Concurenta de la Survivor Romania All Stars acuze grave Nici nu a inceput bine emisiunea Teatru ieftin Pleaca prima acasa
Participanta de la Survivor România All Stars, luată în vizor de internauți încă de la prima ediție. Telespectatorii o vor eliminată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Survivor România All Stars, acuze grave. Nici nu a început bine emisiunea de la Pro Tv, moderată de Daniel Pavel, că au și început disputele aprinse în Republica Dominicană. Cine face „teatru ieftin” și cine are mari șanse să plece prima acasă.

Participanta de la Survivor România All Stars, luată în vizor de internauți încă de la prima ediție. Telespectatorii o vor eliminată

Participanta de la Survivor România All Stars, luată în vizor de internauți încă de la prima ediție. Telespectatorii o vor eliminată. Drept dovadă stau comentariile lăsate pe rețelele de socializare după încheierea transmisiei de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu pare să nu fie una dintre preferatele publicului, mai ales după ce a acuzat dureri și a chemat de urgență medicul în tabăra din Republica Dominicană. Și unde mai pui că s-a certat deja cu Elena Ionescu.

Cele două au avut o discuție în contradictoriu care nu a fost deloc pe placul internauților. Foarte mulți se întreabă de ce a fost chemată în această competiție, în timp ce alții sunt ferm convinși că este prima persoană ce va pleca din show.

ADVERTISEMENT

„Acasă cu nesuferita”, „A început show-ul pe care l-a dorit Pro TV-ul! Prin aducerea divelor Tonciu, Maria Lungu”, „Ai ajuns unde îți e locul, în junglă”, „Andreea Tonciu bună de plecat acasă cât mai repede”.

„Ferească Dumnezeu, iar a început cumătra să-și dea în petec… Săraca”, „Teatru ieftin! Pleacă prima acasă”, „Nu are ce căuta la Survivor”, sunt doar o mică parte din comentariile lăsate de fanii Survivor România All Stars pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, nerăbdătoare să participe la Survivor România All Stars

Andreea Tonciu a participat la Survivor România 2022, însă a fost eliminată după numai 10 zile de competiție. A plecat repede din Republica Dominicană, dar asta nu a împiedicat-o să accepte din nou această provocare.

Nerăbdătoare să participe la Survivor România All Stars, fosta asistentă TV nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns afirmativ când a primit propunerea din partea producătorilor de la Pro TV. Vedeta vrea să demonstreze că este o persoană puternică.

ADVERTISEMENT

„De abia aștept să înceapă nebunia”, nota în urmă cu câteva zile Andreea Tonciu pe social media. Pe Instagram este încurajată de mulți oameni care au încredere că de această dată frumoasa brunetă va rezista mai mult în junglă.

ADVERTISEMENT