Life

Concurenta de la Vocea României care ”l-a trădat” pe Horia Brenciu. Tensiuni în platoul de la Pro TV

Concurenta de la Vocea României care l-a “trădat” pe Horia Brenciu. Au apărut tensiuni între jurați în platoul emisiunii de la Pro TV.
20.10.2023 | 21:37
Concurenta de la Vocea Romaniei care la tradat pe Horia Brenciu Tensiuni in platoul de la Pro TV
Horia Brenciu, “trădat” de o concurentă de la Vocea României. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de vineri, 20 octombrie, Vocea României, a urcat pe scenă concurenta care l-a “trădat” pe Horia Brenciu. Cei doi se cunosc și au colaborat, însă aceasta nu l-a ales ca antrenor.

Cum a fost Horia Brenciu “trădat” de concurenta de la Vocea României. Care e legătura dintre cei doi

Izabela Simion a urcat pe scena de la Vocea României și i-a impresionat pe jurați cu interpretarea melodiei “Confetti”, de Tori Kelly. Concurenta este mama unui copil de doi ani, dar reușește să se ocupe și de cariera muzicală.

ADVERTISEMENT

Aceasta a făcut senzație în fața celor cinci antrenori de la Pro TV, având în vedere că toți s-au întors după ce au auzit-o cum cântă. Horia Brenciu a colaborat cu aceasta cu mulți ani în urmă și a recunoscut-o imediat.

“Tu ești Izabela”, i-a spus Horia Brenciu concurentei, imediat după ce a terminat de cântat. “Mi-a dat să mănânc o pâine într-un timp. Am fost în backing”, a explicat Izabela.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a explicat care este legătura dintre el și concurentă. Artistul a precizat că aceasta a venit la Vocea României și în trecut, cu mai bine de un deceniu în urmă,

“Da, a fost la mine în backing, dar mai mult de atât, Izabela a fost la Vocea României în urmă cu 10 ani”, a mai spus Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Izabela a spus că au trecut aproape 11 ani de când a fost la Vocea României. “Cu 20 de kilograme mai devreme, când reușeai să mă ridici pe sus”, i-a spus aceasta lui Horia Brenciu, amuzată. “Eu sunt dispus să te ridic și acum în brațe, așa cum am făcut-o acum 11 ani”, a spus artistul.

Tensiuni între Tudor Chirilă și Horia Brenciu

Înainte de a alege la ce antrenor să meargă în echipă, Izabela a ținut să spună că nu vrea la Tudor Chirilă deoarece i se pare “sobru”. După ce auzit aceste cuvinte, solistul trupei Vama a reacționat imediat. De acolo au apărut câteva tensiuni.

ADVERTISEMENT

“Nu simt o chimie, pentru că e mult prea serios și sobru. Probabil că, la un moment dat, când îl cunoști, e mai vesel”, a spus Izabela. “Alege după aparențe, e dreptul tău”, a fost reacția lui Tudor Chirilă.

“Hai, nu folosi psihologia inversă”, a intervenit Irina Rimes în discuția celor doi. Horia Brenciu i-a spus lui Tudor Chirilă să o lase pe concurentă să-și termine ideea.

“Dacă tot nu-ți convine ce spun eu, las-o pe ea să termine ce are de spus”, i-a spus Horia Brenciu colegului său de platou.  “Dacă după 10 ani vi se pare că sunt serios, alege după aparențe, n-am spus nimic grav”, a explicat Tudor Chirilă.

“Doar ai întrerupt a nu știu câta oară”, a adăugat Horia Brenciu. În final, Izabela a ales să meargă în echipa lui Smiley, spre bucuria antrenorului. Deși îl cunoaște de mai mult timp pe Horia Brenciu, aceasta nu a mers în echipa sa și a lui Theo Rose.

ADVERTISEMENT