Life

Nely Cerna, replici uimitoare la MasterChef România: ”Fac și copii în 18 minute”

Nely Cerna, o pensionară în vârstă de 69 de ani, i-a amuzat pe cei trei jurați de la Masterchef România. Concurenta i-a lăsat mască inclusiv pe ceilalți colegi.
28.01.2022 | 09:10
Nely Cerna replici uimitoare la MasterChef Romania Fac si copii in 18 minute
ADVERTISEMENT

Femeia originară din București s-a înscris la emisiunea culinară de la Pro TV pentru a-și testa limitele, replicile sale uimitoare făcându-i pe jurați să râdă în hohote.

Doamna a surprins încă de la început cu declarațiile sale. La probă a ales să pregătească un piept de pui prăjit cu spanac și ou, preparat care a făcut-o să scape de emoții.

ADVERTISEMENT

Nedumerită de ce se află în cutia de pe masă, înainte de a se apuca de gătit, Nely Cerna a încercat să ghicească, dar fără să reușească.

O concurentă de la MasterChef România i-a lăsat mască pe jurați. Ce a putut să spună

„Nu puteai să-ți dai seama ce este în cutie. M-am gândit că era un curcan viu”, a declarat Nely Cerna în emisiunea culinară MasterChef România.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, concurenta a mărturisit că este intimidată de cei trei jurați de la Pro TV, care la momentul respectiv se aflau în fața ei, pe scaune.

„Numai când mă uit la dumneavoastră, mă apucă căldurile alea mari”, a completat participanta, care a primit și un răspuns de la chef Radu Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Doamna Nely, dacă vă este cald, vă putem lua șorțul”, a menționat juratul de la MasterChef România. „Vreți să rămân în pielea goală?”, a răspuns imediat Nely Cerna.

„Găina bătrână face ciorba bună”, a spus unul dintre adversarii femeii, care a fost atent la schimbul de replici dintre concurentă și jurați.

ADVERTISEMENT

Nely Cerna, replica care i-a blocat pe jurații de la MasterChef România

Replicile spumoase oferite de concurenta de la MasterChef România nu s-au oprit aici. Ulterior, femeia a dat o declarație amuzantă după ce jurații au anunțat că se apropie timpul să termine.

Mai erau numai 18 minute până la finalizarea probei, dar asta nu a stresat-o deloc pe Nely Cerna, care extrem de hotărâtă a făcut o nouă dezvăluire amuzantă.

„Fac și copii în 18 minute”, a spus concurenta de la Pro TV, gluma sa stârnind hohote de râs. Cu toate acestea doamna nu a trecut în etapa următoare.

ADVERTISEMENT