News

Condamnare uriașă pentru bărbatul care și-a ucis soția în 2022. A intrat intenționat cu mașina într-o pasarelă

Bărbatul care și-a ucis soția în 2022, atunci când a intrat intenționat cu mașina într-o pasarelă, a primit o condamnare uriașă la închisoare.
19.02.2024 | 23:48
Condamnare uriasa pentru barbatul care sia ucis sotia in 2022 A intrat intentionat cu masina intro pasarela
Bărbatul acuzat că și-a ucis soția, intrând intenționat cu mașina într-o pasarelă din Pipera, condamnare uriașă la închisoare. Sursa foto: Observator News
ADVERTISEMENT

Bărbatul de 43 de ani acuzat că și-a ucis soția în 2022, în zona Pipera, a primit o condamnare uriașă la închisoare. Sentința a fost luată de judecători în primă instanță. Astfel, nu este definitivă și poate fi atacată.

Bărbatul acuzat că și-a ucis soția, intrând intenționat cu mașina într-o pasarelă din Pipera, condamnare uriașă la închisoare

În urmă cu doi ani, o tragedie rutieră avea loc pe Bulevardul Pipera-Tunari. O mașină condusă de un bărbat de 41 de ani intra cu viteză într-o pasarelă pietonală.

ADVERTISEMENT

În urma investigațiilor demarate s-a constatat că șoferul ar fi făcut intenționat accidentul, pentru a se răzbuna pe soția sa, aflată cu el în mașină. Femeia a murit în acest accident.

Acum, la aproape doi ani de la tragedie, individul și-a aflat pedeapsa. Acesta a fost găsit vinovat și a primit 22 de ani de închisoare. Sentința este una cu trei ani mai puțin decât pedeapsa maximă prevăzută de lege, notează Observator News.

ADVERTISEMENT

Revenind la anul 2022, polițiștii au ajuns la concluzia că nu este vorba de un simplu accident, ci de o crimă cu premeditare. S-a întâmplat după ce au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar şi telefoanele şoferului şi victimei.

La acea vreme, cei doi erau divorţaţi de aproape 5 ani. Cu doar o săptămână înainte de tragedie, femeia se mutase la mama ei. Era acuzată de fostul soț de infidelitate.

ADVERTISEMENT

Pe 2 aprilie 2022, după mai multe amenințări cu moartea, bărbatul a decis să îşi ducă planul diabolic la bun sfârșit. În acea zi, cei doi trebuiau să ajungă în Pipera. Drumul se încheia tragic pentru femeie.

Inculpatul a accelerat până la 75-80 km/h şi s-a izbit de piciorul acestei pasarele. În prima declarație de după accident le-a spus anchetatorilor că a pierdut controlul volanului. Imediat, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat cum a accelerat și a tras intenționat dreapta de volan. Femeia a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

De notat că și alte declarații ale suspectului de omor le-au dat de gândit anchetatorilor. El s-a plâns că ar fi fost victima unei șicănări în trafic, apoi că ar fi fost sub influența sedativelor.

ADVERTISEMENT