Sport

Condiția „grea” pusă de Zinedine Zidane pentru a prelua PSG. Superstarul pe care îl vrea afară din lot

Zinedine Zidane le-a pus o condiție dificilă celor de la PSG pentru a prelua banca tehnică. Antrenorul vrea afară una dintre vedetele campioanei Franței.
05.04.2023 | 10:14
Conditia grea pusa de Zinedine Zidane pentru a prelua PSG Superstarul pe care il vrea afara din lot
Superstarul lui PSG pe care Zidane îl vrea afară pentru a prelua banca tehnică. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane nu exclude varianta de a prelua banca celor de la PSG. Rezultatele din ultima perioadă înregistrate de Galtier la cârma parizienilor nu satisfac conducerea campioanei Franței, iar „Zizou” este văzut principala variantă. Totuși, fostul antrenor al lui Real Madrid a pus o condiție extrem de „grea”.

Neymar, superstarul pe care Zinedine Zidane îl vrea afară din lotul lui PSG

La un moment dat, Zidane a fost aproape să preia banca naționalei Franței, însă forul conducător al fotbalului din Hexagon i-a prelungit înțelegerea în cele din urmă lui Didier Deschamps. Fostul tehnician al lui Real Madrid a refuzat să antreneze naționalele Portugaliei și Braziliei, iar un „transfer” la PSG este tot mai vehiculat.

ADVERTISEMENT

Aflat pe lista campioanei Franței de mai mult timp, Zinedine Zidane pune condiții pentru a veni pe Parc des Princes, iar prima pe listă este dorința plecării lui Neymar, potrivit Mundo Deportivo. Fostul internațional francez are o relație bună cu Mbappe, însă nu este dispus să lucreze cu Neymar, din cauza faptului că este capricios și indisciplinat, anunță sursa menționată.

Mai mult decât atât, pe vremea când o pregătea pe Real Madrid, Zidane nu a vrut să audă de un posibil transfer al brazilianului pe Santiago Bernabeu. Printre variantele antrenorului francez să numără revenirea la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane s-ar putea întoarce la Real Madrid

Zinedine Zidane este liber de contract după despărțirea de Real Madrid de pe 27 mai 2021. Antrenorul francez a câștigat nu mai puțin de 11 trofee alături de „galactici”, iar printre variante se numără revenirea pe Santiago Bernabeu.

Totuși, rămâne de văzut ce se întâmplă cu actualul antrenor al campioanei Europei, Carlo Ancelotti. Tehnicianul italian a recunoscut că a primit oferte din partea naționalei Braziliei, însă a precizat că va rămâne la Real Madrid până când Florentino Perez îl va concedia.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit aici și vreau să continui la Real. Am spus-o de mai multe ori, îmi doresc să stau pentru tot restul vieții la Madrid”, a declarat Ancelotti, potrivit Marca. Italianul mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024.

PSG nu poate să „scape” de Neymar

Nemyar a suferit o accidentare teribilă la glezna dreaptă și va fi indisponibil la PSG pentru restul sezonului. Conducerea campioanei Franței ia în calcul să renunțe definitiv la „decarul” brazilian în vară, însă se teme că strategia nu va da roade.

ADVERTISEMENT

Oficialii de pe Parc des Princes sunt de părere că problemele medicale cu care Neymar s-a confruntat de-a lungul carierei va pica greu la vizita medicală pentru un transfer la o altă echipă, anunță Le Parisien. Printre variantele parizienilor se numără desfacerea contractului, însă costurile financiare ar fi mult mai dezavantajoase.

Neymar mai are contract cu PSG până în vara anului 2027, după ce la începutul sezonului brazilianul și-a prelungit unilateral contractul pentru încă doi ani cu echipa din capitala Franței.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,86 este cota pentru „2 solist” la meciul Nice – PSG

ADVERTISEMENT