Sport

Conducerea a anunțat o primă specială înainte de CFR Cluj – FCSB: ”Jucătorii cunosc miza și sunt motivați”

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă duminică. Campionii în exercițiu simt presiunea roș-albaștrilor care s-au apropiat la 5 puncte. Patronul feroviarilor a anunțat o primă specială pentru acest meci.
16.04.2022 | 16:00
Conducerea a anuntat o prima speciala inainte de CFR Cluj  FCSB Jucatorii cunosc miza si sunt motivati
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a dominat autoritar și acest sezon în Casa Pariurilor Liga 1, dar regulamentul de desfășurare al întrecerii a ajutat-o pe rivala FCSB care s-a apropiat la 5 puncte de vișinii. O victorie în Gruia ar dinamita finalul de campionat.

CFR-iștii vor avea primă specială, secretă

Președintele campioanei CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat că fotbaliștii lui Dan Petrescu vor fi motivați suplimentar de finanțatorul Neluțu Varga la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Conform oficialului clubului clujean, omul cu bani a promis o primă specială pentru acest duel, fără a menționa și suma despre care ar fi vorba.

”Din discuţiile avute se pare că vom avea o primă suplimentară. Nu s-a stabilit exact cât. Indiscutabil, la asemenea jocuri nu e nevoie de prime suplimentare, chiar dacă se vor da, pentru că jucătorii cunosc miza jocului şi sunt motivaţi”, a spus Balaj, pentru AS.ro.

ADVERTISEMENT

În mod normal feroviarii clujeni încasează 1.000 de euro pentru fiecare succes înregistrat în Casa Pariurilor Liga 1. De altfel, acesta este singurul stimulent suplimentar pentru CFR-iști.

Aceștia nu încasează alte prime de joc, iar cei 1.000 de euro le revin jucătorilor indiferent de numele adversarului, sau de terenul pe care este obținută victoria.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj promite spectacol în CFR Cluj – FCSB

Președintele CFR-ului recunoaște că presiunea este resimțită de jucători și de staff-ul tehnic și că înfruntarea a fost pregătită în cele mai mici detalii. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și schimbările prin care Dan Petrescu încearcă să-l surprindă pe omologul lui de pe banca FCSB-ului, Toni Petrea.

Oficialul din Gruia știe că o victorie a vișiniilor ar clarifica lupta la titlu. Acesta a ridicat miza și le promite fanilor că echipa lui Dan Petrescu va face și spectacol pe teren.

ADVERTISEMENT

”Dacă am câştiga, am fi mult mai optimişti şi oarecum ar clarifica câştigătoarea campionatului. Sperăm să câştigăm, ne dorim să facem un meci frumos. Spectatorii care vin la stadion să fie mulţumiţi de ceea ce văd”, a mai spus Cristi Balaj.

Înaintea duelului de duminică, de la ora 20:30, CFR Cluj este lider în play-off-ul campionatului, cu 45 de puncte. FCSB este pe locul 2, cu 40 de puncte, iar pe ultima treaptă a podiumului se situează Universitatea Craiova cu 36 de puncte.

ADVERTISEMENT