Sport

Conducerea lui CFR Cluj anunță întăriri după calificarea în primăvara europeană: „Vom mai schimba pe plan ofensiv!”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a anunțat întăriri în zonă ofensivă după calificarea în primăvara europeană.
04.11.2022 | 00:38
Conducerea lui CFR Cluj anunta intariri dupa calificarea in primavara europeana Vom mai schimba pe plan ofensiv
Conducerea CFR-ului a anunțat întăriri în zonă ofensivă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României a vorbit despre pașii corecți pe care echipa i-a făcut pentru a ajunge la o astfel de performanță.

Conducerea CFR-ului a anunțat întăriri în zonă ofensivă

Cristi Balaj a vorbit despre calificarea CFR-ului în primăvara europeană, inclusiv despre întăririle în zonă ofensivă care vor veni în curând:

ADVERTISEMENT

„Era nevoie de timp pentru a face o omogenitate. Încă suferim pe parte ofensivă, e compartimentul pe care vrem să-l îmbunătățim. Asta nu înseamnă că luăm din meritele băieților care au obținut calificarea.

Am pornit ca un motor diesel mai vechi, dar spiritul, atitudinea spectatorilor și a jucătorilor, conducerea care a asigurat condițiile la cel mai înalt nivel”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit de optimizarea, pe care unii au luat-o la mișto, dar am luat tineri de perspectivă, pe care acum îi folosim.

Am reușit să facem anumite failități pentru experiența spectatorilor la stadion. Terenul de joc a fost înlocuit, e cred că cel mai bun din câte am văzut recent, poate pentru că e și nou”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Patronul e mai mult decât fericit!”

„Patronul e mai mult decât fericit, dacă eu am trăit cu emoție acest meci, cred că e riscant să trăiești atât de intens meciurile. El nu are voie nici măcar să se bucure excesiv, e o bucurie reținută.

Eu îmi doresc un adversar accesibil, să înaintăm cât putem de mult. Avem de finisat, nu avem multe schimbări de făcut, dar vom mai schimba pe plan ofensiv”, a continuat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„Nu știm care sunt jucătorii urmăriți, Petrila, Boateng și Burcă sunt jucători importanți, care pot ajunge la cluburi importante.

Cei de la Slavia Praga remarcau calitățile lui Yeboah și mă bucuram pentru acest lucru. Nu înseamnă că cei de la Slavia e interesată de el, doar că a fost remarcat”, a mai spus președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT