Sport

„N-are nicio șansă!” Verdict dur după derby-ul Dinamo – FCSB. „Va fi mai rău ca la Rapid. Merg în județ!”

Profeție sumbră pentru Dinamo după derby-ul pierdut cu FCSB. Criza din Ștefan cel Mare îi va aduce pe „câini” în pragul disperării.
27.11.2023 | 14:45
Nare nicio sansa Verdict dur dupa derbyul Dinamo  FCSB Va fi mai rau ca la Rapid Merg in judet
Verdict în cazul lui Dinamo după înfrângerea cu FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat ocazia de a se înzestra cu o doză mare de moral printr-o victorie cu rivala FCSB. „Câinii” au cedat pe Arena Națională, scor 0-1, iar criza se adâncește în Ștefan cel Mare. Dumitru Dragomir prevestește ce e mai rău pentru clubul „alb-roșu”.

„N-are nicio șansă!” Verdict dur după derby-ul Dinamo – FCSB. „Va fi mai rău ca la Rapid. Merg în județ!”

Dinamo nu a mai câștigat în SuperLiga de 11 meciuri. Formația antrenată de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte în 17 partide, iar retrogradarea devine din ce în ce mai greu de evitat. Dumitru Dragomir este de părere că Dinamo va ajunge într-o postură mult mai grea decât cea pe care a fost nevoită să o îndure Rapidul.

ADVERTISEMENT

„N-are nicio șansă (n.r. Dinamo). La Dinamo va fi mai rău ca la Rapid. O să se ducă în județ. Sigur că se duc acolo. Știți cine a mai ținut Dinamo în viață? Ovidiu Burcă și cu avocatul, cu Andrei Nicolescu.

Dacă intră echipa pe mână galeriei va fi presiune pe jucători și nu fac un punct. Se alege praful de tot. Îi mănâncă județul și nu se bagă nimeni cu bani”, a fost anunțul lui Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„Voicu și Nicolescu nu vor păți nimic. Șucu a fost șmecher”

Dumitru Dragomir nu a fost încântat de jocul arătat de Dinamo și FCSB pe Arena Națională. Cu excepția torțelor aruncate pe gazon, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a admirat spectacolul celor două galerii.

„Oracolul din Bălcești” este convins că Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, șefii de la Dinamo, nu vor fi puși la zid de suporteri pentru un eventual declin al formației din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Ce joc urât! Nu mi-a plăcut deloc. Mi-au plăcut galeriile, chiar dacă nu sunt de acord cu pocnitorile pe care le aruncă la fel ca sălbaticii. Frumoase ambele galerii. Nu pățesc nimic Voicu și Nicolescu.

Ce să pățească? Ei au vrut binele echipei. Toți suporterii sunt răi. Suporterii Rapidului îl aleargă pe Dan Șucu pe calea ferată dacă nu are rezultate.

ADVERTISEMENT

Șucu a fost șmecher, isteț, a cumpărat jucători, a băgat bani. Ăștia de la Dinamo nu au avut bani că băgau și ei”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„MAX Profețiile lui Mitică” pot fi urmărire LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, ora 13:30, pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită miercuri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Verdict dur după derby-ul Dinamo – FCSB. „Va fi mai rău ca la Rapid. Merg în județ!”

ADVERTISEMENT