Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum au trăit Chiricheș, Coman și Radunovic, din tribune, meciul care a adus titlul la FCSB: “Nu am văzut teamă sau emoție”

Mihai Stoichiță a povestit cum au trăit, din tribune, Vlad Chiricheș, Florinel Coman și Risto Radunovic meciul care a adus titlul la FCSB.
28.04.2024 | 17:33
Cum au trait Chiriches Coman si Radunovic din tribune meciul care a adus titlul la FCSB Nu am vazut teama sau emotie
Cum au trăit Chiricheș, Coman și Radunovic triumful lui FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bucuria celor de la FCSB a venit și pentru că au luat titlul după meciul cu Farul și s-au răzbunat, astfel, pentru anul trecut, când constănțenii le-au suflat trofeul “roș-albaștrilor”. Jucătorii s-au bucurat la maxim pe teren, imediat după fluierul final al meciului, iar Stoichiță a povestit cum au trăit momentul din tribune Chiricheș, Coman și Radunovic.

Cum au trăit Chiricheș, Coman și Radunovic, din tribune, meciul care a adus titlul la FCSB: “Nu am văzut teamă sau emoție”

Chiricheș, Coman și Radunovic au fost nevoiți să vadă meciul din tribune, primii doi fiind accidentați, iar fundașul stânga a fost suspendat. Mihai Stoichiță a povestit cum au trăit cei trei marele meci în care FCSB a luat titlul după victoria cu Farul, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Oficialul FRF susține că cei trei fotbaliști nu au trăit la intensitate maximă momentul. Motivul ține de parcursul bun pe care l-au avut în campionat și de siguranța pe care aceștia au acumulat-o în timp.

Astfel că echipa lui Gigi Becali mai avea nevoie de doar un punct pentru a deveni campioană. Iar acest lucru nu era greu de îndeplinit pentru “roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că aveau emoții. Și-au câștigat starea de spirit pe care o au prin meciurile câștigate. Prin această diferență de puncte pe care au păstrat-o, aproape, permanent față de celelalte echipe le-a dat și o stare de liniște.

Nu sunt nici foarte emoționali. Nu au exuberanța aceea să zică ‘Domne, ce s-a întâmplat, ce minune!’. Nu a fost nicio minune.

ADVERTISEMENT

A părut ceva normal la modul în care au cadențat pasul în acest campionat. Au tropăit așa ca la defilare și au impresionat asistența”, a declarat Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

Dezvăluiri din culise despre rolul lui Mihai Pintilii la FCSB și relația cu Elias Charalambous

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii este cuplul de antrenori care a readus fericirea la FCSB după 9 ani. Florin Gardoş a făcut dezvăluiri despre relaţia de prietenie dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

“Am discutat mult de Pinti cu jucători, înainte să vină Elias Charalambous. Dacă un jucător nu evolua, mergea şi îi spunea asumat: ‘Asta s-a întâmplat, asta a decis patronul. Tu antrenează-te, că rândul tău va veni. Nu poţi sta bosumflat să strici atmosfera la echipă’.

În comparaţie cu alţi antrenori care spuneau: ‘E decizia mea, aşa am vrut eu să jucăm’. Contează foarte mult, fotbalistul nu e fraier. Simţi când se întâmplă lucrurile astea.

Să ştiţi că şi relaţia dintre cei doi, dintre Pintilii şi Charalambous este foarte bună. Chiar discutam, a fost turneul de tenis, Ţiriac Open. Voia să vină într-o zi, Pintilii cu Elias Charalambous”, a spus Gardoş la FANATIK SUPERLIGA.

Cum au trăit Chiricheș, Coman și Radunovic triumful lui FCSB

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său, care îşi luase permisul de câteva zile. A fost găsită la câţiva metri de maşină
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un...
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie