Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea lui Dinamo pune presiune pe jucători înaintea meciului cu FCU Craiova: „Trebuie să arate că au valoare de Liga 1!”

Șefii de la Dinamo București pun presiune pe jucători înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948. Conducerea „câinilor roșii” se gândește la o victorie în Cetatea Băniei.
19.04.2024 | 14:21
Conducerea lui Dinamo pune presiune pe jucatori inaintea meciului cu FCU Craiova Trebuie sa arate ca au valoare de Liga 1
Conducerea lui Dinamo pune presiune pe jucători înaintea meciului cu FCU Craiova: „Trebuie să arate că au valoare de Liga 1!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Dinamo București are un rol important în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar „câinii roșii” sunt cu gândul la cele trei puncte. Răzvan Zăvăleanu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a transmis un mesaj pentru jucătorii lui Zeljko Kopic.

Conducerea lui Dinamo pune presiune pe jucători înaintea meciului cu FCU Craiova: „Fiecare meci contează enorm”

Rezultatul derby-ului FC U Craiova 1948 – Dinamo București contează mai mult ca oricând în ceea ce privește calculele pentru salvarea de la retrogradare. Formația lui Adrian Mititelu se află pe ultimul loc, iar o înfrângere le-ar putea tăia aripile oltenilor.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a analizat confruntarea cu FC U Craiova 1948. Show-ul este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Tot încerc să evit să mă pronunț din punct de vedere sport, pentru că nu este treaba noastră. M-aș fi bucurat să mă întrebați din punct de vedere financiar. Aș fi bucuros să nu mai trecem nici măcar prin chinurile unui baraj, am albit la ultimele două baraje.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt bune și rele, cred că am fost fericiții câștigători ai ultimului meci, având în vedere modul în care s-au desfășurat lucrurile pe teren. Nu pot să spun ce se va întâmpla în continuare, dar pot să spun că decizia comisilor de a suspenda interzicerea spectatorilor la meci ne avantajează.

Tot timpul publicul a purtat echipa spre aripile victoriei și cred că este un avantaj imens. Sper din tot sufletul să avem rezultate pozitive și să trecem mai ușor peste emoții. Discutăm de trei meciuri cu contracandidate directe la retrogradare, deci fiecare meci contează enorm”, a spus Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să arate că au valoare de Liga 1!”

Răzvan Zăvăleanu le cere jucătorilor de la Dinamo București să arate că au valoare pentru SuperLiga cu FC U Craiova 1948. „Câinii roșii” au încredere că pot câștiga cele trei puncte în lupta formația lui Adrian Mititelu.

„Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători. Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 și să facă în așa fel încât jocul lor să ne ducă la rezultatele scontate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă importantă la moralul jucătorilor. Să învingi la Craiova te aduce în ipostaza să pleci cu un alt moral în celelalte meciuri și știm foarte bine că rezultatele bune aduc rezultate bune”, a mai spus administratorul judiciar.

Răzvan Zăvăleanu pune presiune pe Dinamo

ADVERTISEMENT