Sport

Conflict Burcă – Politic la Dinamo? „E treaba lui Mister!”

Ovidiu Burcă și Dennis Politic au fost protagoniștii unui moment tensionat în a doua repriză a derby-ului Dinamo - Farul, scor 0-2.
23.09.2023 | 00:35
Conflict Burca  Politic la Dinamo E treaba lui Mister
Ovidiu Burcă și Dennis Politic au avut un schimb de replici la marginea terenului în Dinamo - Farul 0-2: Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut derby-ul cu Farul de pe „Arcul de Triumf”, scor 0-2 în etapa cu numărul 10 din SuperLiga. „Câinii” au ajuns la trei înfrângeri consecutive fără gol marcat, iar presiunea exercitată de suporteri în jurul clubului a crescut.

Dennis Politic, resemnat după Dinamo – Farul 0-2: „Am luat golurile prea ușor”

Dinamo a primit șapte goluri în ultimele trei partide fără să marcheze. Clubul din Ștefan cel Mare a coborât pe locul 13 în clasament, cu doar 8 puncte adunate în 10 partide. Dennis Politic, titular contra campioanei, consideră că Dinamo ar fi putut obține mai mult de la această partidă.

ADVERTISEMENT

„Suntem evident foarte supărați după acest meci. Este a treia înfrângere la rând. Nu meritam să pierdem în această seară, am avut mult mai multe șanse decât ei. Am luat golurile prea ușor. La primul gol, Amzăr mi s-a părut că a fost împins, puteam să avem un penalty în a doua repriză, dar nu mai contează. Trebuie să continuăm să muncim, să rămânem uniți și să strângem rândurile. 

Ne lipsește un pic de concentrare în fața porții, un pic de calitate. De asemenea, un pic de noroc. Am avut și eu șanse, dar și colegii mei. Nu putem folosi asta ca o scuză (n.r. gazonul). Și ei au jucat pe același teren, care nu a fost ideal. A fost destul de greu, dar din păcate ei au luat cele trei puncte”, a declarat Dennis Politic.

ADVERTISEMENT

Conflict Burcă – Politic la Dinamo? „E treaba lui Mister!”

Dennis Politic a fost scos de pe teren de Ovidiu Burcă în minutul 72. Fotbalistul care și-a făcut junioratul la Manchester United a avut un schimb de replici cu antrenorul la marginea terenului. Deși a fost cel mai periculos jucător al „câinilor”, Burcă a luat decizia de a-l înlocui pe Politic în urma epuizării fizice.

Totuși, decizia de a-l scoate de pe teren l-a nemulțumit pe Dennis Politic care a fost surprins vizibil nemulțumit de camerele TV. Ahmed Bani i-a luat locul în teren jucătorului de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

„Nu este absolut nimic. Mister ia deciziile, nu a fost nimic negativ. Eu doar îmi doream să continui pentru a-mi ajuta echipa. Eram într-un moment al meciului în care puneam presiune pe ei, am avut multe ocazii. Am fost puțin supărat că am fost scos, dar nu este nicio problemă. 

Nu-mi datorează nicio explicație, pur și simplu a simțit nevoia să mă scoată și pentru că a fost terenul greu probabil. După faza șutului am avut un cârcel la piciorul stâng și a considerat că trebuie să mă scoată”, a mai spus Dennis Politic.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au răbufnit: „Presiunea este mare aici”

Suporterii „alb-roșiilor” încep să-și piardă răbdarea, iar la partida cu Farul, mai mulți jucători din Ștefan cel Mare au fost apostrofați de fani. Dennis Politic îi înțelege pe suporteri și consideră că frustrarea este mare, din cauza eșecurilor.

„Suntem foarte dezamăgiți. Pe această cale vreau să le mulțumesc suporterilor care continuă să fie lângă noi și să ne susțină. Nu trebuie să ne dezamăgească lucrul acesta, îi înțelegem și pe ei, frustrarea este mare, presiunea este mare când ești la Dinamo.

Sunt de înțeles lucrurile acestea. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu capul sus și cu multă muncă”, au fost cuvintele lui Politic.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 3,20 este cota pentru „2 solist” la meciul Oțelul – Dinamo

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată