Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conflict Krasniqi – CFR?! „El pierde dacă se supără!”. Șefii Clujului pun presiune

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a lămurit subiectul supărării jucătorului kosovar Ermal Krasniqi.
24.10.2023 | 23:24
Conflict Krasniqi  CFR El pierde daca se supara Sefii Clujului pun presiune
Ermal Krasniqi, supărat că nu joacă mai mult la CFR Cluj. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Deși în sezonul precedent era unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Ermal Krasniqi a ieșit din echipa de bază a CFR-ului în ultima perioadă.

Krasniqi este supărat pe conducerea tehnică a lui CFR Cluj?

Despre kosovar, care ar putea ajunge la Bologna în iarnă, s-a spus că ar fi deranjat de atitudinea lui Mandorlini, fiind cu moralul la pământ.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a comentat aceste afirmații, spunând că dacă un jucător se supără și nu își mai dă interesul, acesta este singurul care are de pierdut.

„Nu e un conflict. Nu se pune problema. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. La fotbal nu există să te superi. Dacă te deranjează ceva, singura soluție este să fii mai motivat, să demonstrezi, mai ales dacă ești convins că meriți mai mult, trebuie să demonstreze.

ADVERTISEMENT

Nu există antrenori care să nu dorească să introducă cei mai buni jucători, cei mai bine pregătiți sau cei mai în formă sau jucătorii în care el crede că pot aduce un rezultat pozitiv. Orice antrenor vrea să câștige, rezultatele îl țin”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, despre forma proastă a echipei

Președintele ardelenilor a vorbit și despre forma proastă a echipei, spunând că toată lumea din club este vinovată. Ardelenii au doar două victorii în ultimele cinci meciuri de campionat.

ADVERTISEMENT

Noi, în acest moment, chiar dacă suntem la trei puncte distanță, care se vor înjumătăți, față de echipa de pe primul loc, trebuie să fim realiști, să ne trezim și să vedem ce este de făcut pentru a îmbunătăți jocul, pentru că așa nu vom reuși să ținem pasul.

Toți suntem vinovați, și noi, cei de lângă echipă și staff, probabil uneori trebuia să țipăm, probabil uneori nu trebuia să fim aceiași băieți buni, probabil trebuia să asigurăm condiții mai bune decât le-am oferit.

ADVERTISEMENT

Toți suntem vinovați, nu există unul care să scape. Dacă vreun jucător își imaginează că schimbăm antrenorul pentru că unul sau doi jucători au anumite mofturi, vor avea surprize. Noi încercăm să vedem ce se întâmplă pe teren”, a fost explicația președintelui ardelenilor.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30. Duminică, de la ora 10:30 va avea loc o ediție specială a emisiunii.

Krasniqi, supărat că nu joacă mai mult la CFR

ADVERTISEMENT
Tags: