Sport

CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0, în etapa 13 din SuperLiga. Dorinel face o nouă victimă de „lux”. Clasamentul actualizat

CFR Cluj a făcut doar 0-0 pe teren propriu cu Oțelul în etapa 13 a SuperLigii și a ratat șansa de a se apropia la doar un punct de liderul FCSB.
23.10.2023 | 22:57
CFR Cluj  Otelul Galati 00 in etapa 13 din SuperLiga Dorinel face o noua victima de lux Clasamentul actualizat
CFR Cluj și Oțelul au remizat 0-0 în ultimul meci din etapa 13 a SuperLigii. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
23-10-2023
17:58

CFR Cluj - Oțelul Galați 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final. Dorinel Munteanu și Oțelul mai fac o victimă de „lux”. Gălățenii au scos un 0-0 pe terenul viceliderului CFR Cluj, după un meci în care nu au avut deloc emoții și din care puteau scoate mai mult dacă dădeau dovadă de curaj pe faza ofensivă, mai ales în repriza secundă. Clujenii au evoluat slab, și-au creat foarte puține faze de poartă, niciuna cu adevărat periculoasă, și au ratat șansa de a veni la doar un punct în spatele FCSB-ului.

Clasament SuperLiga

Min. 85: Dur-Bozoancă reține lovitura de cap a lui Ajeti.

Min. 74: Fatai scoate pentru șutul lui Bodișteanu care trimite puțin peste poartă.

Min. 71: Otele pătrunde în careu pe partea dreaptă, intră însă în unghi, șutează la colțul scurt și Dur-Bozoancă respinge în corner.

Min. 45+3: Șutul lui Cisotti din afara careului trece puțin pe lângă bară.

Min. 34: Dur-Bozoancă intervine foarte bine la șutul lui Juricic din careu.

Min. 31: Silva șutează periculos de la marginea careului mare, Sava respinge de sub bară în corner.

Min. 22: Același Tănasă e singur în careu pe partea stângă, șutează slab la colțul scurt și Sava respinge.

Min. 21: Centrare de pe partea dreaptă a atacului gălățean a lui Zhelev, mingea îl depășește pe Mogoș, dar Tănasă reia incredibil din 3 metri cu capul peste poartă.

Min. 15: Ușoară dominare a gazdelor, dar nicio ocazie de gol până în acest moment.

Min. 1: A început partida.

Înaintea fluierului de start, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Sandu Matei, unul dintre cei mai longevivi oficiali ai clubului CFR Cluj, care a decedat la finalul săptămânii trecute.

23-10-2023
17:02

Echipele de start la CFR Cluj - Oțelul

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Cvek, Muhar, C. Deac – Otele, Juricic, Bîrligea. Rezerve: Hindrich – M. Ilie, Lucaci, R. Filip, Fica, L. Mihai, Konoplianka, Jefte. Antrenor: Andrea Mandorlini 

Oțelul: Dur-Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, A. Lopez, Samuel Teles – Maciel, Al. Pop, R. Tănasă. Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Jardan, Adăscăliței, Bodișteanu, Zivulic, C. Ghiochel, Latouchent, Fatai. Antrenor: Dorinel Munteanu

Meciul CFR Cluj – Oțelul Galați are loc luni, 23 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. CFR Cluj s-a împiedicat, neașteptat, etapa trecută la București, cu Dinamo, cu care a terminat doar la egalitate și astfel distanța dintre FCSB și ardeleni a ajuns acum la 4 puncte. Nici Oțelul nu a mers mai bine, după o lungă serie pozitivă urmând în ultima rundă eșecul acasă în fața Farului.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Oțelul Galați, în etapa a 13-a din SuperLiga

Confruntarea CFR Cluj – Oțelul Galați se desfășoară luni, 23 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș, în etapa a 13-a din SuperLiga. Oțelul a lăsat cam peste tot pe unde a mers o impresie foarte bună ca joc, fiind neînvinsă în deplasare, unde a câștigat o dată și a remizat în alte patru partide.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a făcut doar acea remiză acasă cu Universitatea Craiova, în rest având victorii pe linie în celelate cinci partide. Poate fi un meci atractiv pentru fanii CFR-ului, care probabil că vor reuși să umple cel puțin jumătate din capacitatea stadionului, estimândus-se în cel mai fericit caz în jur de 6-7.000 de spectatori la acest meci.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Oțelul Galați

Partida CFR Cluj – Oțelul Galați  se joacă luni, 23 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia din Cluj,  în etapa a 13-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și pe malurile Someșului, ca aproape peste tot în țară, primele zile ale săptămânii 23-29 octombrie se vor caracteriza printr-o vreme frumoasă, cu cerul permanent senin, fără amenințare de precipitații (abia de joi ar urma câteva zile ploioase).

Maxima zilei însă nu va depăși 19 grade, din care scădem pentru ora 21:00 cel puțin 9 grade și rezultă că la ora partidei vor fi în jur de 9-10 grade, ceea ce înseamnă destul de rece. Meciul va fi condus de Iulian Călin din Ștefănești – Argeș.

ADVERTISEMENT

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – Oțelul Galați

În lotul lui Andrea Mandorlini reapare după mai multe săptămâni cel care ar fi trebuit să reprezinte marea lovitură a transferurilor din SuperLiga din acest sezon, ucraineanul Konoplyanka, despre care se spune că a avut probleme medicale serioase. În schimb, nu va fi nici pe bancă alt jucător de calitate, kosovarul Krasniqi, motivația fiind tot o accidentare, dar se vorbește tot mai intens de plecarea lui în iarnă la o echipă din Serie A.

Antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, a înțepat puțin conducerea CFR-ului clujean vis a vis de anumite favoruri de arbitraj în opinia sa. La Cluj el va căuta să păstreze invincibilitatea externă a echipei sale, patru remize și o victorie în cinci meciuri, dar va fi lipsit de trei jucători: Gaitan, Panait și Yabre. Chiar și așa, Munti susține că are soluții pentru fiecare dintre ei și că Oțelul nu merge deloc pentru rolul de victimă.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Oțelul Galați

Pentru casele de pariuri, faptul că Oțelul Galați este neînvinsă în deplasare nu prea pare a avea multă relevanță, pentru că au stabilit o cotă de echipă care o domină clar pe cealaltă, adică 1,40 față de 7,50. Și opțiunea șansă dublă „X2” este excelentă – 2,80, iar o reușită a oțelarilor atinge cota 2,00. „Peste 1,5 goluri” în meci nu depășește însă cota de 1,40.

Din 2004 până acum sunt nu mai puțin de 12 meciuri directe la Cluj, în condițiile în care echipa de la malul Dunării nu a mai fost din 2015 în prima divizie. Avem șapte succese ardelene, unul cu 7-2 în 2013, două rezultate de egalitate și trei victorii ale Oțelului, semn că pe atunci oaspeții de azi ai Clujului jucau de multe ori de la egal la egal.

ADVERTISEMENT