Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, adevărul despre transferul lui Ermal Krasniqi la Bologna

Ermal Krasniqi, fotbalistul de la CFR Cluj, ar fi ajuns la un acord cu Bologna, din Serie A.
13.10.2023 | 22:20
CFR Cluj adevarul despre transferul lui Ermal Krasniqi la Bologna
Ermal Krasniqi, aproape de un acord cu Bologna. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conform informațiilor prezentate de presa din Kosovo, acesta ar urma să plece în iarnă în Italia. Ardelenii ar urma să primească o sumă uriașă în schimbul lui.

Krasniqi, la Bologna?

Dacă mutarea se va realiza, kosovarul va aduce în conturile ardelenilor cinci milioane de euro. Ar fi al treilea cel mai scump jucător vândut vreodată de CFR Cluj, după Alvaro Pereira, vândut la Porto pentru șase milioane și jumătate de euro și Lacina Traore, plecat la Kuban Krasnodar șase milioane de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a vorbit cu Cristi Balaj, prin HORIA IVANOVICI, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Președintele ardelenilor  nu a vrut să vorbească despre acest transfer pentru a nu risca să supere partea adversă. Echipa deja a ratat un transfer al lui Krasniqi. În august, FANATIK anunța în exclusivitate că CFR Cluj este aproape de un acord cu Bordeaux.

Mi-e greu să vorbesc de transferuri, nu discut de transferuri. Nu o dată s-a întâmplat să existe șanse reale și să nu se materializeze.

ADVERTISEMENT

Aș părea neserios. Sunt convins că atunci când vrei să transferi un jucător, indiferent dacă îl duci sau îl transferăm către alte echipe, partea adversă devine nemulțumită atunci când apar informații în ziar mai multe decât ar trebui.

Este mult mai important clubul, pentru mine, decât a face sau nu anumite declarații”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi a adunat 10 meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj, având o pasă de gol. În total, a adunat 32 de meciuri, cinci goluri și trei pase de gol. A fost observat de Dan Petrescu de la FC Balkani, pentru care a strâns 105 meciuri, 39 de goluri și 17 pase de gol și transferat pentru 200.000 de euro.

În acest sezon, CFR Cluj a produs deja 8.7 milioane de euro din transferuri. Cele mai scumpe au fost cel al lui Nana Boateng la Jeonbuk Hyundai, respectiv cel al lui Simone Scuffet la Cagliari, ambele pentru două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Alte transferuri scumpe sunt: Emmanuel Yeboah la Brondby pentru 1.8 milioane de euro, Andrei Burcă la Al-Okhdood pentru un milioane de euro, ori Claudiu Petrila, împrumutat la Rapid pentru jumătate de milion de euro.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

ADEVARUL despre situatia lui Krasniqi | CFR Cluj - Sepsi 3-0

ADVERTISEMENT
Tags: