ADVERTISEMENT
Life

Conflict uriaș între Sebi și Albert de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană

Un conflict uriaș a avut loc între Sebi și Albert de la Survivor România. Imaginile cu disputa dintre cei doi vor fi difuzate în ediția din 24 iunie.
Autor: Dan Suta | 23.06.2021 | 11:20
Conflict uriaș între Sebi și Albert de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană
Sebi și Albert de la Survivor România se ceartă în ediția din 24 iunie. Foto: capturi Kanal D

Sebi și Albert de la Survivor România s-au ciocnit verbal în timpul probei pentru recompensă. Conflictul dintre cei doi a pornit de la faptul că Albert se încuraja singur în timpul meciului, iar pe faimos l-au scos din sărite urletele sale.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor putea urmări conflictul integral dintre Sebi și Albert în ediția care va fi difuzată pe 24 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cei doi par să ajungă destul de departe căci, la un moment dat, Albert îl jignește pe fotbalist. Cel puțin asta reiese din imaginile promovării noii ediții.

ADVERTISEMENT

Conflict între Sebi și Albert de la Survivor Români: „Îți trebuie inteligență să mă faci la psihic”

„Ce te încurajezi atâta acolo, mă?”, îl întreabă Sebastian Chitoșcă pe războinic. „Ce vorbești tu urât așa cu mine, mă? Tu pe mine să mă faci la psihic? Îți trebuie inteligență să mă faci la psihic”, i-a răspuns Albert.

Cu alte cuvinte, războinicul l-a făcut indirect prost pe Sebastian, lucru care cu siguranță nu a fost tolerat de Sebi. Nu este singurul război care se duce în aceste zile la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Nici între Elena Marin și Zannidache lucrurile nu sunt deloc roz, cum, de altfel, nu au fost de la bun început.

Favoritul publicului susține la testimoniale că Elena joacă foarte mult teatru și a dat exemplu momentul în care s-a despărțit de Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

Elena Marin și Maria, în vizor

Zanni spune că Elena s-a prefăcut în fața celui mai recent concurent eliminat pentru că știa că o poate da în gât cu multe lucruri.

Zannidache a declarat că nu crede în relația bună dintre Ștefan și Elena deoarece aceștia au început să se toarne unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

În vizorul băieților este și Maria. Concurenții războinici o acuză pe blondină că adoptă aceeași strategie pe care a îmbrățișat-o Elena Marin, aceea de a se da victimă.

Maria s-a apropiat destul de mult de Elena Marin în urma scandalurilor apărute în Republica Dominicană. Aceasta a consolat-o de câteva ori. I-a fost aproape inclusiv când Ștefan a dat cu ea de pământ, aducându-i cele mai duri critici din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul-cheie care i-a făcut pe băieți să creadă că Maria și Elena au aceeași tactică. Rămâne de văzut cum și dacă se vor încheia toate aceste conflicte.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!