Life

Cum se înțelege, de fapt, Connect-R cu Misha la aproape 4 ani de la divorț. Cei doi locuiesc și acum împreună

Connect-R și Misha nu mai sunt căsătoriți de aproape 4 ani, dar asta nu a schimbat foarte mult relația care îi leagă. Cei doi locuiesc și acum împreună, de dragul fetei pe care o au, Maia.
11.01.2022 | 15:39
Cum se intelege de fapt ConnectR cu Misha la aproape 4 ani de la divort Cei doi locuiesc si acum impreuna
Connect-R locuiește și acum cu Misha, la 4 ani de la divorț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R și Misha nu mai sunt soț și soție, însă locuiesc și acum împreună la aproape 4 ani de când s-a produs divorțul.

Cei doi au preferat să păstreze o relație de prietenie de dragul fetei pe care o au împreună, pe nume Maia.

ADVERTISEMENT

Connect-R a spus cum este viața în aceeași casă cu fosta soție, mărturisind că nu se mai gândește de ceva vreme să-și refacă viața.

Cântărețul spune că este exclus să se mai căsătorească o dată, chiar dacă ar întâlni pe cineva. Îi este foarte bine așa și se bucură că a reușit să își întemeieze o familie, cu toate că lucrurile s-au schimbat, la un moment dat, între el și Misha.

ADVERTISEMENT

Artistul a vorbit despre cum își împart rolurile cei doi părinți când vine vorba despre fiica lor. Ștefan Relu Mihalache a povestit la Teo Show că are foarte mare noroc cu Misha, că este o mamă de nota 10 de la care a învățat multe lucruri în privința copilei sale.

Connect-R nu vrea să se recăsătorească: „Misha e o mamă extraordinară”

Cântărețul a spus că Misha este cea care pune piciorul în prag, iar atunci când apare el în cadru, Maia recurge la tot felul de tertipuri pentru a-l înmuia, mai ales când vrea să i se cumpere ceva.

ADVERTISEMENT

„E o mamă extraordinară și știe plânsurile. Sunt maia multe tipuri. Aseară îi spunea Maia că vrea ceva de pe net. Maică-sa îi spunea nu, că trebuie să vedem rezultate la școală. Când m-a auzit pe mine urcând, începea să plângă, la intimidare”, a declarat Connect-R la Kanal D.

Muzicianul a vorbit puțin și despre copilăria sa, spunând că deși a fost marcată de sărăcie, el a știut să trăiască fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu își permitea lucrurile pe care azi și le poate cumpăra, cântărețul a spus că nu va uita timpul pe care îl petrecea la joacă, afară.

„Îmi aduc aminte joaca. Joaca era fascinația mea. Ăsta era singurul… Nu trăiai ca să mănânci, ci mâncai să trăiești, să ai energie să te joci”, este cea mai frumoasă amintire pe care Connect-R o are când se gândește la copilărie.

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi. Pe plan muzical, artistul a dat lovitura în anul 2012 cu melodia „Vara nu dorm”, iar de atunci este în permanență în lumina reflectoarelor.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: