Life

Connect-R, oprit de Poliție în parc. Ce a făcut cântărețul: „Exact ce vă spuneam”

05.04.2021 | 14:38
ConnectR oprit de Politie in parc Ce a facut cantaretul Exact ce va spuneam
Connect-R, oprit de Poliție în parc. Ce a făcut cântărețul: „Exact ce vă spuneam” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R a fost oprit de Poliție în timp ce se afla în parc făcând sport pentru că nu purta masca de protecție, deși era vizibil că alerga. Cântărețul le-a povestit urmăritorilor că oamenii legii i-au spus că ținuta lui nu pare una de făcut sport. 

În timp ce își făcea alergarea de dimineață, artistul le-a relatat fanilor întâmplarea prin care a trecutși a subliniat faptul că este foarte important „bagajul” cu care cineva pleacă de acasă și care îi va influența starea de spirit și percepția asupra lumii.

ADVERTISEMENT

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România la momentul actual și ține mereu legătura cu fanii prin intermediul rețelelelor de socializare.

Connect-R, oprit de Poliție în parc. Ce a făcut cântărețul: „Exact ce vă spuneam”

În timp ce alerga prin parc, Connect-R a fost oprit de agenții de Poliție pe motiv că nu are masca de protecție pe față, care trebuie purtată și în spații deschise, însă se poate face o excepție în timpul exercițiilor fizice. Artistul a precizat că polițistul care l-a oprit i-a spus că ținuta lui este mai mult de birou decât de alergat.

ADVERTISEMENT

„Mă întrebară domnii polițiști dacă am mască în parc. Și zic: păi alerg. Când alergi nu-ți trebuie mască. Și domnul a insistat: se vede că alergați. Cumva îmbrăcămintea mea e de office (n.r. birou)? E de birou, dar na. Exact ce vă spuneam acum ceva timp, că e foarte important cu ce pleci de acasă.

Dacă ai plecat de acasă supărat, cu soția, sau pentru că digestia ta n-a fost ok, cu siguranță vei proiecta în afara ta tot ce ai înăuntrul tău, exact ca domnul polițist de mai devreme”, a povestit cântărețul pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Connect-R
Connect-R a fost oprit de Poliție. Sursa foto; Instagram/ Colaj Fanatik

Connect-R, mesaj dur pentru cei care sunt speriați de coronavirus

Anul trecut , Connect-R și-a dat masca jos într-un mall timp de câteva seunde ca să poată respira, iar un bărbat i-a atras atenția și i-a spus că îi este frică de Covid-19 și că are cunoscuți internați în spital. Artistul s-a enervat și a spus că toată lumea se va îmbolnăvi, dacă virusul există cu adevărat.

„Era într-un magazin și mi-am dat masca jos pentru câteva secunde, să pot respira, că stau de ceva timp în magazinul ăsta. Și un nene, o oaie din spatele meu, a început să facă crize.

ADVERTISEMENT

Mai avea puțin, vă dau cuvântul meu de onoare, la cât de speriat era pentru că mi-am dat masca jos, aveam impresia că rămâne fără respirație. Oameni buni, înainte de a vă îmbolnăvi de COVID-19, o să vă îmbolnăviți de frică.

Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei. Deci, cam asta e treaba, pe români îi va îmbolnăvi frica… hai, că îmi pun masca înapoi să nu mai leșine vreunul pe aici”, spunea Connect-R în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT