Life

Connect-R, relație specială cu Misha. Stă în aceeași casă cu fosta soție, la cinci ani de la divorț

Connect-R și Misha s-au separat în urmă cu ani buni, dar continuă să aibă o legătură ieșită din comun pentru toată lumea.
22.10.2021 | 18:01
ConnectR relatie speciala cu Misha Sta in aceeasi casa cu fosta sotie la cinci ani de la divort
Connect-R, relație specială cu Misha. Stă în aceeași casă cu fosta soție, la cinci ani de la divorț. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express are o relație specială cu fosta soție, Misha, alături de care trăiește în aceeași casă mai departe, deși nu mai sunt un cuplu.

Acum cântărețul se înțelege extraordinar cu fosta parteneră de viață, statul împreună sub același acoperiș fiind alegerea lor, nu doar datorită faptului că au un copil.

ADVERTISEMENT

Connect-R uimește pe toată lumea cu legătura pe care o are cu Misha, cei doi fiind extrem de discreți legat de viața personală pentru că și divorțul a fost unul secret.

Connect-R, sub același acoperit cu fosta soție, Misha

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea.

ADVERTISEMENT

Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt.

Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles.

ADVERTISEMENT

Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă.

Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a povestit Connect-R în podcast-ul lui Mihai Morar de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Connect-R, gata de o nouă relație amoroasă? Ce a declarat

Fostul concurent de la Asia Express 4 nu se gândește să-și refacă viața sentimentală, în ciuda faptului că au trecut 5 ani de când a pus capăt mariajului cu Misha.

Cântărețul se simte foarte bine în ipostaza din prezent, subliniind faptul că nu mai pune accent pe dragostea romantică, autentică.

„Nu visez. Nici nu mă gândesc. Îmi e foarte bine așa, extraordinar de bine așa. Poate există…”, a mai spus Connect-R, în același podcast.

ADVERTISEMENT