Sporturi

Conor McGregor a fost suspendat două luni după KO-ul cu Mayweather

UPDATE, 30 august, ora 18:08 / Connor McGregor a pierdut în runda a 10-a prin TKO meciul cu Floyd Mayweather. Irlandezul a fost suspendat două luni din motive medicale după meciul cu Floyd. Comisia...
30.08.2017 | 18:10
Conor McGregor a fost suspendat doua luni dupa KOul cu Mayweather
ADVERTISEMENT

UPDATE, 30 august, ora 18:08 / Connor McGregor a pierdut în runda a 10-a prin TKO meciul cu Floyd Mayweather. Irlandezul a fost suspendat două luni din motive medicale după meciul cu Floyd. Comisia Atletică este îngrijorată ca loviturile primite de la Mayweather să nu se agraveze dacă intră din nou în ring şi irlandezul va fi forţat să ia o pauză. 

În urma suspendării primite de la Comisia Atletică a statului Nevada, McGregor nu va putea să lupte, nici la box, nici în MMA, până la 26 octombrie. El nu are voie să se antreneze până la 11 octombrie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT


Conor McGregor a fost învins prin TKO de Floyd Mayweather în primul său meci de box de la profesionişti. Campionul din UFC nu a părut dezamăgit de înfrângerea împotriva celebrului pugilist american şi a spus că arbitrul mai putea să lase puţin lupta:

Mayweather victorie McGregor. “Cred că m-am descurcat bine în primele runde. Şi-a schimbat însă stilul pe parcursul partidei. E mic, nu e aşa puternic, dar are răbdare şi nu se precipită. Mi s-a părut un meci destul de echilibrat. 

ADVERTISEMENT

Mayweather victorie McGregor. “Aşa arăt eu când sunt obosit”

Eram un pic obosit, cred că arbitrul putea să mai lase un pic partida. Am fost obosit, nu rănit. Aşa arăt eu când sunt obosit. Arbitrul trebuia să-l lase să mă facă KO, dacă ar fi putut. Sunt fericit însă. Am fost susţinut de mulţi fani şi am avut curajul să fac ce alţii nu ar fi făcut”, a spus Conor McGregor.

Mayweather victorie McGregor. Connor McGregor va încasa aproape 100 de milioane de dolari pentru această luptă, adică de trei ori averea pe care o avea până la momentul meciului. Adversarul său, Floyd Mayweather va încasa aproximativ 200 de milioane de dolari, din bursă şi procentul din pay-per-view.

ADVERTISEMENT