Sport

Conor McGregor a anunțat când revine în cușcă: „Avem confirmarea”. Veste-bombă în UFC!

Starul irlandez, Conor McGregor, și-a anunțat revenirea în cușca UFC, anunțul fiind făcut chiar de luptătorul din Irlanda.
20.03.2024 | 19:05
Conor McGregor a anuntat cand revine in cusca Avem confirmarea Vestebomba in UFC
Conor McGregor a anunțat când revine în cușca: „Avem confirmarea”. Sursa foto:hepta.ro
ADVERTISEMENT

Conor McGregor revine în cușcă după o pauză de aproape 3 ani de zile. Irlandezul a anuțat că a prmit confirmarea din partea UFC-ului și va începe pregătirea pentru următoarea sa luptă. Fostul campion al categorii ușoare nu a mai luptat din vara anului 2021, când a suferit o fractură de tibie și peroneu împotriva lui Dustin Poirier.

Când revine irlandezul și cu cine se va bate

Luptătorul în vârstă de 35 de ani a anunțat într-un interviu pentru ESPN ca va reveni în vara acestui an. Deocamdată irlandezul nu a specificat și data în care va lupta: „Am primit confirmarea, o să lupt în vară. Toate sistemele au fost puse la punct”, a declarat Conor McGregor.

ADVERTISEMENT

Fostul dublu-campion va reveni în cușcă împotriva lui Michael Chandler. Potențiala sa revenire a fost inițial sugerată în 2023, când McGregor a avut rolul de antrenor în sezonul 31 al emisiunii „The Ultimate Fighter” alături de Michael Chandler, alimentând speculațiile cu privire la o confruntare între cei doi în luna decembrie 2023, confruntare care nu a mai avut loc. La fel au fost zvonuri si pentru o luptă în ianuarie care, din nou, nu s-a concretizat.

Conor McGregor: „Mi-am pierdut interesul”

Au urmat apoi trative ca McGregor să lupte în main event-ul PPV-ului UFC 300, tratative care au eșuat și ele. Aceste lucruri l-au dezamăgit pe Conor, iar irlandezul a renunțat pentru o perioada la a se antrena, pentru a-și începe cariera de actor.

ADVERTISEMENT

„Voi încheia turneul de promovare al filmului în care voi juca, mă voi pregăti de sărbătorile pentru Sf. Patrick și apoi mă voi întoarce și mă voi regrupa”, a spus McGregor.

O să mă testez din punct de vedere fizic pe banda de alergare și voi face testul rundelor ca să văd cât pot să mă lupt fără să obosesc.

ADVERTISEMENT

M-am antrenat la Cannes, în sudul Franței, m-am antrenat în Dubai, am avut campionii mondiali care se antrenau cu mine.

Am cerut să lupt în decembrie, apoi în ianuarie, dar cererea mea avea să fie respinsă, apoi mi-am pierdut interesul și am încetat antrenamentul pentru un timp.

ADVERTISEMENT

Nu mă opresc din antrenament definitiv, mă antrenez mereu, doar am încetat antrenamentul specific pentru o luptă, am început să beau puțin.  Mă voi întoarce, mă voi regrupa, mă voi testa complet și mă voi pregăti intens.” a mai adăugat irlandezul.

În prezent, pare că Dana White(n.r. – directorul UFC) și Conor McGregor au reușit să ajungă la o întelegere pentru ca irlandezul să revină în cușcă în vară.

ADVERTISEMENT