Sport

Conor McGregor, disperat după revanșa cu Khabib: “Cred că îi este teamă să mă înfrunte”

18.01.2021 | 23:50
Conor McGregor disperat dupa revansa cu Khabib Cred ca ii este teama sa ma infrunte
Conor McGregor, disperat după revanșa cu Khabib: "Cred că îi este teamă să mă înfrunte" (hepta)
ADVERTISEMENT

Luptătorul irlandez Conor McGregor este disperat după o revanșă în fața lui Khabib Nurmagomedov după veștile care îl dau pe rus revenit în UFC. McGregor consideră că acestuia îi este teamă să îl înfrunte din nou într-un meci pentru titlul mondial.

După ce l-a învins categoric pe Justin Gaethje la gala UFC 254, Khabib s-a retras oficial din sport motivând că decizia a fost inflențată de moartea tațalui său care i-a fost și mentor de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT

Nurmagomedov l-a învins clar pe irlandez la UFC 229, McGregor cedând în runda a patra după o manevră perfectă de strangulare aplicată de sportivul rus.

Conor McGregor, disperat după revanșa cu Khabib: “Cred că îi este teamă să mă înfrunte”

Conor McGregor nu cedează însă această rivalitate și dorește cu orice preț o noua întânlire cu Khabib: “Cred că îi este teamă să mă înfrunte, și cred asta cu siguranță. Nu îl acuz. Știu exact ce fel de om am în față.

ADVERTISEMENT

În acel meci am întânlit cea mai bună versiune a sa, pe când el a întânlit cea mai slabă versiune a mea. Eu știu asta dar și el și echipa sa știu asta”, a declarat McGregor cu privire la meciul pierdut în fața lui Khabib Nurmagomedov.

Irlandezul nu s-a oprit aici și a continuat șirul de declarații pentru a obține atenția lui Khabib: “Am soluția de a-l distruge pe acest individ. Poate să distragă atenția oamenilor pentru o perioadă, însa lucrurile nu stau așa. Știu de împrejurările speciale care l-au făcut să se retragă, iar dacă nu își schimbă decizia, asta este. Îi doresc numai bine. Dar eu sunt cine sunt, sunt în top iar timpul va demonstra asta”.

ADVERTISEMENT

Khabib Nurmagomedov își evaluează opțiunile pentru a reveni în UFC

Deși Dana White, președintele UFC este încrezător într-o revenire a lui Khabib în circuitul UFC, rusul nu a dat un răspuns clar așteptând, probabil, deznodământul luptei dintre Conor McGregor și Dustin Poirier programată pe 24 ianuarie.

Câștigătorul va deveni challenger-ul numărul 1 al centurii deținute încă de Khabib Nurmagomedov, iar abia apoi rusul își poate face în mod oficial publică decizia. Indiferent de sportivul care va învinge dintre McGregor și Poirier va pleca cu șansa a doua într-o confruntare cu invincibilul sportiv născut în Dagestan.

ADVERTISEMENT

McGregor ia în calcul și că o revanșă ar putea să nu aibă loc: “Sunt aici, mi-ar plăcea un rematch. Dar dacă nu o să se întâmple asta este. Mă întreb ce o să declare în acest caz, vă reamintesc că nu poate să distragă atenția publicului la infinit”, a adăugat irlandezul.

 

 

 

ADVERTISEMENT