Sporturi

Conor McGregor l-a distrus pe “Cowboy” în 40 de secunde la revenirea în UFC! Irlandezul susţine că a câștigat 80 de milioane de dolari pentru această luptă! VIDEO

19.01.2020 | 10:37
Conor McGregor la distrus pe Cowboy in 40 de secunde la revenirea in UFC Irlandezul sustine ca a castigat 80 de milioane de dolari pentru aceasta lupta VIDEO
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a revenit în ringul UFC pentru prima dată în ultimele 15 luni. Irlandezul l-a distrus pe Donald “Cowboy” Cerrone într-o luptă care a durat doar 40 de secunde şi a luat o sumă fabuloasă pentru această victorie. 

Conor McGregor l-a distrus pe “Cowboy” în 40 de secunde la revenirea în UFC!

A fost un drum lung şi greu pentru Conor McGregor până să revină la nivel maxim în UFC. În octombrie 2018, irlandezul suferea cea mai amară înfrângere a carierei împotriva rusului Khabib Nurmagomedov şi pierdea toate centurile mondiale.

ADVERTISEMENT

15 luni mai târziu, Conor McGregor a revenit în circuitul UFC, după o perioadă de scandaluri în care a fost implicat inclusiv cu Dana White, preşedintele Ultimate Fighting Championship. Însă, irlandezul a avut puterea să revină în ring şi primul adversar după înfrângerea împotriva lui Khabib a fost Donald Cerroni.

Poreclit “Cowboy”, Donald Cerrone este un luptător care a activat în boxul profesionist şi în kickboxing, înainte de a intra în “cuşcă” pentru a practica artele marţiale mixte. Însă, până la lupta cu McGregor, “Cowboy” pierduse precedentele două lupte: cu Tony Ferguson şi Justin Gaethje. Iar după această înfrângere se îndreaptă spre finalul carierei, având 36 de ani.

ADVERTISEMENT

McGregor susţine că încasează 80 de milioane de dolari pentru această luptă! ???

Mult aşteptata luptă a început cu McGregor reuşind să îşi pună adversarul în dificultate cu un procedeu mai rar întâlnit: cu lovituri de umăr în figură în timp ce se luptau corp la corp. “Cowboy” a încercat apoi să dea o lovitură de picior, parată de irlandez.

Conor McGregor a reacţionat tot cu o lovitură de picior care şi-a atins ţinta, Cerrone a fost afectat, moment în care irlandezul a sărit pe luptătorul american şi i-a aplicat cinci lovituri în figură cu pumnul. Arbitrul a intervenit şi a oprit lupta, Cerrone fiind depăşit de situaţie.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO LUPTA MCGREGOR – CERRONE: 

Chiar dacă a durat mai puţin de un minut, adversarul lui Conor McGregor a fost umplut de sânge după loviturile irlandezului. La final, McGregor a declarat că a făcut istorie în UFC: “Sunt singurul luptător din istoria UFC care reuşeşte să câştige prin KO în trei divizii diferite” 

Suma pe care irlandezul o va încasa naşte controverse. Conor McGregor a spus înainte de luptă că va câştiga incredibila sumă de 80 de milioane de dolari pentru această luptă! Momentan, bursa acestuia pentru meci este doar de 3 milioane de dolari, însă irlandezul a ajuns la 80 de milioane calculând, destul de optimist, încasările care îi vor reveni din “pay per view”. Încă nu au venit cifrele oficiale, dar pentru a ajunge la această sumă, lupta ar fi trebuit să fie urmărită în acest sistem, în care se plăteşte pentru a urmări meciul, de mai mult de 2 milioane de oameni! Dacă previziunile lui McGregor se vor dovedi corecte, înseamnă că fiecare secundă petrecută în ring de luptătorul irlandez a însemnat un câştig de 2 milioane de dolari!

ADVERTISEMENT
  • 65 de dolari au plătit americanii care au vrut să vadă lupta McGregor – Cerrone
  • 22 de victorii are Conor McGregor în UFC
ADVERTISEMENT