Sporturi

Conor McGregor revine în ring! Luptă pe 6 octombrie cu rusul Khabib Nurmagomedov

04.08.2018 | 11:09
Conor McGregor revine în ring! Luptă pe 6 octombrie cu rusul Khabib Nurmagomedov
ADVERTISEMENT

Conor McGregor revine în ring! Luptătorul irlandez se va lupta pe 6 octombrie cu marele său rival din UFC, rusul Khabib Nurmagomedov. Acesta este neînvins în MMA și este campionul diviziei -70 de kilograme din UFC.

Conor McGregor a pierdut acest titlu, după aproape doi ani în care nu a mai urcat să lupte în cușcă. În această perioadă a făcut însă o sumă uriașă din box, după ce a luptat cu Floyd Mayweather și a câștigat peste 100 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Luptătorul irlandez și rusul Khabib Nurmagomedov se vor lupta în Las Vegas, deși inițial s-a zvonit că meciul dintre cei doi va avea loc în Rusia, în condițiile în care McGregor a fost invitatul lui Vladimir Putin la finala Campionatului Mondial 2018.

Conor McGregor revine în ring! Luptă pe 6 octombrie cu rusul Khabib Nurmagomedov

McGregor a stat mai mult timp departe de ring, având și probleme cu legea după ce, împreună cu un grup de prieteni au atacat un autobuz în care se aflau mai mulţi luptători din UFC, în apropiere de Barclays Center din Brooklyn, New York. Irlandezul şi-a atacat rivalul cu un scaun pe care l-a aruncat în geamul autobuzului, iar ulterior şi-a continuat ofensiva cu un gard de protecţie. Campionul din UFC l-a rănit printre alţii pe Michael Chiesa, în zona capului, iar imaginile făcute publice îl arată pe Chiesa cu o rană deschisă. Luptătorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar lucrurile s-au calmat după apariţia forţelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor și-a luat casă de 1.500.000 de euro în Marbella

Conor McGregor și-a cumpărat casă în Marbella,

o vilă de lux cu sală de fitness personalizată și piscină pe care a dat 1.500.000 de euro. Starul irlandez nu s-a mai afișat în public după ce și-a atacat adversarul din UFC. Irlandezul ar putea sta în închisoare până la 7 ani. Până va primi sentința, McGregor se va relaxa în noua sa casă pe care a dat 1.500.000 de euro. Vila arată spectaculos și în interior, dar și în exterior, având vedere către mare și fiind luminată. Are o sală de fitness personalizată, spa și o piscină imensă la care ajungi direct din dormitor. McGregor se va putea relaxa în jacuzzi în timp ce admiră priveliștea încântătoare.

Vila lui McGregor este situată în Marbella, un oraș din sudul Spaniei, pe malul Mării Mediterane. Harry Winks de la Tottenham, fostul fotbalist al lui Stoke Thomas Sorensen, dar și fostul campion la golf Michael Campbell mai au proprietăți în Marbella.

ADVERTISEMENT