Sport

Conor McGregor și-a anunțat retragerea definitivă din MMA! Decizie inedită luată de irlandez

26.03.2019 | 10:37
Conor McGregor sia anuntat retragerea definitiva din MMA Decizie inedita luata de irlandez

Irlandezul Conor McGregor a luat o decizie șocantă și și-a anunțat marți dimineață retragerea definitivă din MMA. Controversatul luptător în vârstă de 30 de ani a făcut acest anunț la doar câteva ore după ce apăruse informația că el va urca din nou în ring în luna iulie într-un meci în cușcă, fără ca numele adversarului său sp fie dat publicității.

Conor McGregor și-a anunțat retragerea definitivă din MMA

”Hei, băieți, un anunț scurt: Am decis să mă retrag din sportul cunoscut sub numele MMA. Le doresc foștilor mei colegi mult succes în competiție”, a scris Conor McGregor pe contul său de Twitter. Astfel, luptătorul irlandez își încheie cariera cu 21 de victorii în 25 de meciuri în MMA. Controversatul irlandez, care ocupă locul 8 în clasament, a fost campion mondial la UFC în 2015 şi 2016.

Conor McGregor a cunoscut faima mondială în 2017, atunci când a ales să lupte după reguli de box cu americanul Floyd Mayweather pentru o bursă de 100 de milioane de dolari. Irlandezul în vârstă de 30 de ani a dezamăgit crunt la acea întâlnire și a fost învins fără drept de apel. Pugilistul din Statele Unite ale Americii s-a impus prin KO tehnic în repriza a zecea.

Conor McGregor în timpul luptei cu Khabib Nurmagomedov
Conor McGregor în timpul luptei cu Khabib Nurmagomedov

McGregor era în stare de suspendare după nebunia de la lupta cu Nurmagomedov

Ultima apariție a lui Conor McGregor a însemnat un nou eșec de proporții. În octombrie anul trecut, irlandezul a fost răpus în cușcă la gala UFC 229 de Khabib Nurmagomedov. Lupta s-a terminat undeva pe la jumătatea reprizei a patra atunci când rusul în vârstă de 30 de ani l-a strangulat pe irlandez la sol până când l-a lăsat fără pic de putere.

Finalul luptei de la Las Vegas a dat startul adevăratei nebunii între stafurile celor doi luptător. Khabib Nurmagomedov a sărit din cușcă să-l bată pe un apropiat al lui Conor McGregor, în timp ce irlandezul a fost atacat de unul din oamenii rusului. În urma acelor incidente, UFC a luat decizii drastice împotriva celor doi sportivi, Nurmagomediv fiind suspendat nouă luni, iar McGregor pentru șase luni.