News

Consilier local de la Sectorul 1, în şedinţă direct de la duş. După apariţia imaginilor, politicianul a demisionat din funcţie. Video

Incident cvasi-comic la şedinţa online de vineri a Consiliului Local al Sectorului 1. Unul dintre membri a apărut la apel direct de la duş, cu apa şiroind pe el.
24.02.2023 | 15:33
Consilier local de la Sectorul 1 in sedinta direct de la dus Dupa aparitia imaginilor politicianul a demisionat din functie Video
Imagine de la şedinţa de Consiliu
ADVERTISEMENT

Imagini inedite de la o şedinţă a Consiliului Local a sectorului 1. Consilierul social-democrat Albert Caraian a intrat în direct, prin apel video, în şedinţă în timp ce se afla la duş. Secvenţele au fost postate pe pagina de Facebook a organizaţiei USR Sector 1.

Cum justifică Albert Caraian momentul

În imagini se vede cum în şedinţă este făcută prezenţa, fiind strigat şi numele consilierului Partidului Social-Democrat. Răspunzând la apel, acesta apare în imagine direct de la duş, spre consternarea celorlalţi participanţi la întâlnirea virtuală. Colegii din Consiliul Local îi spun, la un moment dat, să închidă camera video.

ADVERTISEMENT

“Consilierul Local PSD Sector 1 – Albert Caraian – faţă în faţă cu digitalizarea în plină şedinţă de consiliu local! PS. Domnul respectiv este consilier şi la ministerul Fondurilor Europene. Alo!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a celor de la  USR Sector 1.

“Bună ziua! Vă anunţăm că a început şedinţa de consiliu local în Sectorul 1 iar PSD a rămas în pielea goală. Aşa a intrat astăzi consilierul local PSD Albert Caraian în şedinţa de Consiliu Local la Sectorul 1. On-line. Poate îi transmite cineva că aici este în şedinţă publică nu pe site-ul OnlyFans”, se arată într-o altă postare a celor de la USR.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Albert Caraian a încercat să explice incidentul, tot într-o postare pe Facebook. “Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate şi-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris consilierul PSD.

Ulterior, PSD a anunţat că Albert Caraian şi-a dat demisia din funcţia de Consilier Local. “În urma incidentului regretabil din timpul şedinţei de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian şi-a înaintat demisia”, se arată în comunicatul.

ADVERTISEMENT

Incidentul lui Caraian aminteşte de cel din pandemie, al ministrului Sportului de atunci, Ionuţ Stroe, care a rămas în chiloţi în timpul unei intervenţii în direct la Pro X, unde fusese invitat să vorbească despre meciurile pe care România urma să le organizele la Campionatul European și despre infrastructura din țara noastră.

La un moment dat, Ionuţ Stroe a lovit telefonul mobil, care-l filma de la piept în sus, iar acesta i-a filmat şi jumătatea inferioară a corpului, astfel că telespectatorii au văzut că șeful MTS nu purta pantaloni. Totuşi, ministrul Stroe a trecut rapid peste acest incident și a continuat să vorbească fără probleme.

ADVERTISEMENT

Astfel de incidente au avut loc şi în străinătate. Astfel, reporterul american Will Reeve a intrat în direct la emisiunea “Good Morning America”, de la postul ABC, cel mai urmărit matinal din SUA, iar în timp ce vorbea s-a mișcat pe scaun într-un mod nefericit, iar cei care îl urmăreau au putut observa că acesta nu poartă pantaloni.

ADVERTISEMENT