Life

Tragedie în mediul online. Un celebru tik toker a murit la numai 33 de ani. Cum a reuşit să-şi viralizeze clipurile

Un bărbat faimos pe platforma Tik-Tok a murit. Avea doar 33 de ani. Reușea într-un mod inedit să strângă milioane de vizualizări.
13.01.2023 | 09:02
Tragedie in mediul online Un celebru tik toker a murit la numai 33 de ani Cum a reusit sasi viralizeze clipurile
Cauza morții faimosului tik-toker. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un celebru tik-toker a încetat din viață miercuri, 11 ianuarie, la vârsta de 33 de ani. Bărbatul era faimos pe platforma de socializare deoarece se filma mâncând kilograme de mâncare fast-food și nu numai.

Un tik-toker celebru a murit. Obișnuia să se filmeze mâncând o mulțime de mâncare fast-food

Taylor Brice avea un canal pe Tik-Tok, intitulat ”Waffler 69” și la care a reușit să adune peste 1 milion de urmăritori.  Anunțul decesului a fost făcut de către fratele său, Clayton, pe rețelele de socializare, care a precizat și că atacul de cord ar fi fost cauza morții.

ADVERTISEMENT

Deși bărbatul a fost dus la spital, fiind în stare gravă, medicii nu i-au mai putut face nimic pentru a-l ține în viață. După aproape o oră și jumătate, acesta și-a dat ultima suflare.

”A murit în jurul orei 22:00, pe 11 ianuarie 2023, în urma unui presupus atac de cord. A fost dus de urgență la spital și vreau să spun că o oră, o oră și jumătate mai târziu, a decedat” , a transmis Clayton, fratele lui Taylor Brice, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Ultima filmare a lui ”Waffler 69”, înainte de deces. Cum a apărut pe Tik-Tok

Înainte de a muri, Taylor Brice a acuzat o stare de rău îngrozitoare și prima persoană pe care a sunat-o să o anunțe acest lucru a fost mama lui. Înainte de a pleca din această lume, el a mai reușit să facă un ultim filmuleț pe Tik-Tok, la care a strâns peste 160 de mii de aprecieri.

@wafffler69

Replying to @lizmars69 I have dipped the Loop into the waters of lake minnetonka #big #fruit #loop #cereal #mschf #food #foodtok @wafffler69

♬ original sound – wafffler69

Acum, la postare sunt o mulțime de mesaje de condoleanțe ale fanilor. Aceștia își exprimă regretul profund față de pierderea celui pe care îl admirau.

ADVERTISEMENT

”Odihnește-te în pace, frate 💙💙💙😔”/ ”Sunt devastat. A fost un tip foarte bun. Odihneste-te în pace, frate!”/ ”Mă bucur că ne-ai împărtășit din energia ta pozitivă. Ne va fi tuturor dor de tine”, sunt o parte dintre reacțiilor fanilor.

Cât de dăunătoare este mâncarea de tip fast-food

Este bine cunoscut faptul că mâncarea nesănătoasă ne poate crea probleme de sănătate, iar cea de tip fast-food se încadrează în această categorie. Conținutul bogat în calorii, grăsimi și substanțe străine sunt un adevărat inamic.

ADVERTISEMENT

Potrivit incomed.md, copiii sunt adepții mâncării de tip fast-food, dar trebuie să le aducem la cunoștință consecințele deosebit de grave, pe lângă obezitate.

ADVERTISEMENT
Tags: