Life

Consiliu de urgență neașteptat la Survivor România. Un nou concurent va fi eliminat

21.04.2021 | 11:05
Consiliu de urgenta neasteptat la Survivor Romania Un nou concurent va fi eliminat
Consiliu de urgență neașteptat la Survivor România. Un nou concurent va fi eliminat Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii a anunțat un consiliu de urgență neașteptat în ediția de joi la Survivor România. Un alt concurent urmează să fie eliminat.

Daniel Pavel a anunțat că a fost luată decizia în ceea ce privește încălcările de regulament comise de Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă. Astfel, unul dintre cei doi va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută ambii concurenți au ignorat regulile competiției. Cei doi au fost anunțați că acest lucru nu va fi trecut cu vederea.

Consiliu de urgență neașteptat la Survivor România. Un nou concurent va fi eliminat

„Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi!” a afirmat Daniel Pavel. După acest anunț, el și-a îndreptat privirea către cei doi faimoși care au încălcat regulamentul săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

„Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcarile de regulament au consecinte!” a adăugat prezentatorul. Vestea primită l-a făcut pe Sebastian să izbucnească în lacrimi. El a fost consolat de mai ceilalți concurenți.

„Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!” a precizat Daniel Pavel în momentul în care cei doi nu au respectat regulile. Decizia finală va fi anunțată în ediția de joi, 22 aprilie.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp le-a provocat o sperietură serioasă organizatorilor. Faimosul s-a îndepărtat prea mult de tabără și s-a pierdut în junglă. El a fost căutat cu ajutorul Poliției și a pazei de coastă din Republica Dominicană.

El s-a declarat surprins de câtă lume s-a mobilizat pentru a-l găsi: „când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era…”

ADVERTISEMENT

Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT