Sport

Constănțenii au cumpărat toate biletele pentru Farul – Rapid: „Sold out într-un timp record!”

Constănțenii au luat cu asalt biletele pentru meciul dintre Farul și Rapid, iar pe pagina de Facebook a „marinarilor” s-a anunțat că este sold out.
02.05.2023 | 21:32
Constantenii au cumparat toate biletele pentru Farul  Rapid Sold out intrun timp record
Constănțenii au luat cu asalt biletele pentru Farul - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, toate biletele au fost date într-un timp record, fanii Farului dorind să fie alături de echipă în duelul cu Rapid, crucial în lupta la titlu din SuperLiga 1.

Constănțenii au luat cu asalt biletele pentru Farul – Rapid

Constănțenii au luat cu asalt biletele pentru duelul dintre Farul și Rapid, iar pe pagina de Facebook a clubului s-a anunțat că nu mai există tichete valabile, după ce acestea au fost date într-un timp record.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim, Constanța! Toate biletele pentru partida cu Rapid de sâmbătă au fost epuizate într-un timp record”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a „marinarilor”.

Partida este cu atât mai importantă pentru Farul cu cât FCSB a reușit să se impună în duelul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, iar Sepsi a reușit să-i încurce pe „marinari” cu un gol venit în prelungirile partidei, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Rapid vine cu un moral bun după victoriile cu FCSB și CFR Cluj

De cealaltă parte, Rapid și-a revenit după începutul slab din play-off, iar victoriile cu FCSB, scor 1-0, și cu CFR Cluj, scor 3-1, le-au dat impulsul necesar giuleștenilor să lupte din nou pentru un obiectiv clar.

Astfel, după victoria împotriva campioanei României și pentru că FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, Rapid a revenit în lupta pentru ocuparea locului 3, fiind la patru puncte distanță față de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Până acum, în acest sezon, Farul și Rapid s-au întâlnit de patru ori, de trei ori în campionat și o dată în cupă, iar de fiecare dată „marinarii” au reușit să iasă neînvinși de pe teren, câștigând două confruntări și remizând de două ori.

În cazul în care Universitatea Cluj se va impune în finala cupei, în duelul cu Sepsi, locul 3 va duce direct în preliminariile Conference League, pentru că „șepcile roșii” nu și-au luat licența UEFA.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Sepsi reușește să câștige pentru a doua oară consecutiv trofeul, locul 3 va avea de jucat un baraj împotriva câștigătoarei meciului dintre primul și al doilea loc din play-out.

ADVERTISEMENT