Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul evoluțiilor excelente ale lui Marko Dugandzic: „S-a redescoperit, se pliază perfect pe spiritul Rapidului”. Cât mai are contract cu giuleștenii. Video Exclusiv

Marko Dugandzic a ajuns la 19 goluri marcate pentru Rapid în acest sezon. Atacantul croat este lăudat de preşedintele clubului, Daniel Niculae, care îl consideră indispensabil.
02.05.2023 | 20:53
Secretul evolutiilor excelente ale lui Marko Dugandzic Sa redescoperit se pliaza perfect pe spiritul Rapidului Cat mai are contract cu giulestenii Video Exclusiv
Marko Dugandzic, în tricoul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 3-1 meciul împotriva lui CFR Cluj şi speră din nou la calificarea în cupele europene. Giuleştenii sunt la patru puncte de campioana României en-titre, care se află pe ultimul loc al podiumului.

Secretul evoluțiilor excelente ale lui Marko Dugandzic: „S-a redescoperit, se pliază perfect pe spiritul Rapidului”

Marko Dugandzic a explodat în acest sezon la Rapid. Cumpărat cu 400.000 de euro de la CFR Cluj, atacantul croat a marcat 19 goluri în acest sezon. Daniel Niculae a declarat la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul este indipensabil în acest moment:

ADVERTISEMENT

“Un meci bun, ne aşteptam ca cei de la CFR Cluj să dea totul pe teren pentru că în cazul unei înfrângeri, şansele la titlu s-ar fi diminuat foarte mult. Ştim foarte bine că au fost eliminaţi în semifinalele Cupei României. 

A fost dificil, dar cred că băieţii au reacţionat foarte bine şi victoria este 100% meritată. Prima repriză am jucat foarte bine, a doua parte am gestionat-o foarte bine. Dintr-o echipă care domina oricare altă echipă la fazele fixe. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Este un profesionist desăvârşit, vine cu cel puţin o oră înaintea antrenamentului”

Ştiu că au lucrat foarte mult la antrenament, au fost mai atenţi, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Dugandzic este un jucător care s-a redescoperit, un băiat senzaţional, de caracter, care se pliază perfect pe spiritul Rapidului. 

Este un jucător care ne-a ajutat foarte mult şi sper să ne ajute în continuare. Face parte din grupul creat de noi la Rapid şi rezultatele nu întârzie să apară. Este un profesionist desăvârşit, vine cu cel puţin o oră înaintea antrenamentului în sala de forţă.

ADVERTISEMENT

“Mai are contract doi ani! Este un jucător foarte util echipei, indispensabil”

Rămâne încă pe atât după antrenament. Mai are contract, o perioadă de doi ani de zile. Discuţii au fost atât pentru Dugandzic, cât şi pentru alţi jucători. Ofertele concrete vor veni în finalul sezonului. 

Este un jucător foarte util echipei, indispensabil şi mi-aş dori să rămână la club. Dar va depinde foarte mult de ofertă. Este un jucător indispensabil pentru noi, dar dacă oferta va fi de nerefuzat, dar să ajungem noi acolo.

ADVERTISEMENT

Mai sunt meciuri de disputat. Avem o partidă foarte importantă sâmbătă la Constanţa. Trebuie să avem o mentalitate de jucător mare pe care trebuie să o arătăm la fiecare meci”, a spus Niculae la FANATIK SUPERLIGA.

 FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT