Sport

Rapid, buget record în sezonul viitor! Patronii echipei au mărit primele după victoria cu CFR Cluj! Video exclusiv

Rapid are planuri mari pentru sezonul viitor. Victor Angelescu a anunţat un buget de 10 milioane de euro, în timp ce prima pentru victoria cu CFR Cluj a fost mărită.
02.05.2023 | 18:13
Rapid buget record in sezonul viitor Patronii echipei au marit primele dupa victoria cu CFR Cluj Video exclusiv
Rapid, buget record în sezonul viitor! Patronii echipei au mărit primele după victoria cu CFR Cluj! Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a obţinut două victorii la rând cu vicecampioana şi campioana României din SuperLiga, 1-0 cu FCSB şi 3-1 cu CFR Cluj. Giuleştenii visează la un loc de cupele europene cu aceste succese şi în sezonul viitor vor să intre în lupta la campionat.

Rapid, buget record în sezonul viitor: “În jur de 10 milioane, dacă nu va fi mai mult!”

Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii Rapidului a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că echipa va avea un buget de 10 milioane de euro în stagiunea viitoare, care să permite echipei să se bată la titlu:

ADVERTISEMENT

“Am băgat foarte mulți bani și în acest sezon, suntem echipa cu a doua sumă de transfer plătită pe jucători. Toată lumea zice că nu s-a băgat, dar s-au băgat foarte mulți bani și în sezonul acesta.

Pentru România să bagi peste 1,5 milioane de euro doar în transferuri nu e puțin. A băgat Steaua (n.r. – FCSB) vreo cinci milioane și noi a doua echipă. Sunt foarte multe întrebări care nu își au rostul.

ADVERTISEMENT

Am băgat bani, o să băgăm și mai mulți. S-au plătit sume și până acum și se vor plăti sume și mai mari pentru sezonul viitor, pentru că avem alt obiectiv. Bugetul pentru sezonul viitor va fi în jur de 10 milioane, dacă nu va fi mai mult. Dar, minim 10 milioane”, a spus Angelescu.

VEZI VIDEO: 

Primă consistentă după victoria cu CFR Cluj: “Este o sumă mai mare de 50.000 de euro”

Jucătorii lui Adrian Mutu au fost răsplătiţi din plin şi după meciul câştigat cu CFR Cluj. Preşedintele clubului, Daniel Niculae, a declarat că băieţii vor încasa o primă mai mare de 50.000 de euro după această victorie:

ADVERTISEMENT

“Au o primă destul de consistentă, nu contează suma. Mă interesează ambiţia şi dăruirea pe care au arătat-o băieţii la ultimele două meciuri. N-a fost o primă dublă, a fost o primă cu 50% mai mare decât cea stabilită iniţial.

Nu îmi place să vorbesc despre prime, dar este o sumă mai mare de 50.000 de euro. Dacă intrăm pe teren cu aceeaşi mentalitate ca la ultimele meciuri, va fi greu să ne bată cineva până la final”, a spus Daniel Niculae la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

 FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT