Sport

Constantin Budescu, declarație savuroasă despre Gabi Tamaș după ce a debutat la Petrolul: „Poate-l mai prind la vreo echipă”

Constantin Budescu (33 de ani) a jucat primul meci după revenirea la Petrolul Ploiești în Cupa României Betano cu Sepsi și nu l-a uitat pe Gabi Tamaș.
20.10.2022 | 21:50
Constantin Budescu declaratie savuroasa despre Gabi Tamas dupa ce a debutat la Petrolul Poatel mai prind la vreo echipa
5 luni a lipsit Constantin Budescu de pe gazon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Budescu a jucat primul meci la Petrolul în înfrângerea cu 1-3 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Mijlocașul a intrat pe teren în minutul 72.

Constantin Budescu vrea să fie din nou coleg cu Gabi Tamaș: „Dacă mai joacă 3-4 ani, poate-l mai prind la vreo echipă”

Budescu a revenit pe teren după accidentarea gravă suferită la FC Voluntari, iar jucătorul regretă că nu mai poate juca alături de Gabi Tamaș: „Suntem prieteni foarte buni, au fost discuții cu cei de la club și atât, după nu știu ce s-a mai întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv e convins că Tamaș mai poate juca câțiva ani la un nivel înalt: „Gabi e un jucător foarte bun, cu siguranță nu se va retrage, mai poate juca”.

Fost coechipier cu Tamaș și la Astra Giurgiu, Budescu nu exclude să mai joace alătură de stoperul de 38 de ani: „Mi-aș fi dorit să joc cu el aici, dar, la cum se ține el, dacă mai joacă trei-patru ani, poate-l mai prind la vreo echipă”, a mai spus „Budi” la Digi Sport, la finalul meciului din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș ar putea semna cu FC Brașov în Liga 2: „E interesat. Normal că ne dorim să semneze”

FANATIK a stat de vorbă cu Marin Mitran, președintele celor de la FC Brașov, care a negociat cu Gabi Tamaș o înțelegere începând din iarnă: „Am avut ceva discuții cu Gabi și e interesat să vină spre casă. Deocamdată doar se antrenează și e motivație pentru ceilalți jucători. E un lider și un fotbalist mare.

Normal că ne dorim să semneze, fiind brașovean și apropiat de Dan Alexa. Au jucat și împreună. E foarte interesat. Am vorbit și ieri cu el”.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș ar putea primi și o ofertă de a rămâne la club după ce își va încheia cariera: „Gabi își dorește să vină acasă și se discută și despre o funcție în club pe viitor. El a mai avut experiența asta la Voluntari și poate că e pe drumul care trebuie”.

Fundașul central nu a devenit oficial jucător liber de contract, însă a primit o hârtie din partea celor de la Petrolul și se poate pregăti cu FC Brașov.

ADVERTISEMENT

Tamaș nu poate semna cu nicio echipă până pe data de 1 ianuarie 2023. Jucătorul va împlini 39 de ani pe data de 9 noiembrie.

ADVERTISEMENT