Sport

Constantin Budescu l-a impresionat pe Liviu Ciobotariu. Ce i-a cerut antrenorul, noului star de la FC Voluntari: ”Chiar avem nevoie de ele”

Pus pe liber de Gigi Becali din cauza jocului său fantezist, Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari. Încă de la primele antrenamente l-a impresionat pe Liviu Ciobotariu care îi dă libertate totală pe teren.
20.01.2022 | 19:18
Constantin Budescu la impresionat pe Liviu Ciobotariu Ce ia cerut antrenorul noului star de la FC Voluntari Chiar avem nevoie de ele
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu este genul de jucător care impresionează prin execuții și este poreclit ”Magicianul”. Însă, excesul de fantezie l-a adus în situația de a-i fi reziliat contractul la FCSB.

Budescu nu a așteptat prea mult până să-și găsească o nouă echipă. Cei de la FC Voluntari l-au primit cu brațele deschise, iar antrenorul Liviu Ciobotariu chiar i-a cerut să dea frâu liber imaginației atunci când va intra pe teren.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu: ”La noi are voie cu exterioare, nu le interzicem”

Doar patru luni a durat a doua experiență a lui Constantin Budescu la FCSB. A semnat pe 7 septembrie 2021 un contract valabil pe două sezoane, iar pe 6 ianuarie rezilia înțelegerea, la cererea finanțatorului Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor le cere jucătorilor să evolueze cât mai simplu și să fie eficienți. Fantezia nu are ce căuta la FCSB, a fost mesajul omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

Ofertat de Sepsi Sfântu Gheorghe și de Petrolul Ploiești, Constantin Budescu a ales FC Voluntari. Fostul lui coechipier Gabriel Tamaș a insistat pe lângă fotbalist și pe lângă oficialii clubului ilfovean să ajungă la un acord.

Budescu l-a impresionat deja pe antrenorul Liviu Ciobotariu. Chiar dacă fotbalistul e în urmă cu pregătirea fizică, tehnicianul este convins că aportul lui va fi unul important în lupta ilfovenilor pentru play-off.

ADVERTISEMENT

”Vom fi pe fază ofensivă mult mai puternici cu Budi, pentru că este un jucător cu o calitate fantastică. I-am zis că la noi are voie cu exterioare, deci noi nu interzicem exterioarele, chiar avem nevoie de exterioarele lui.

În momentul de faţă, nu este pregătit sută la sută încât să putem să începem cu el, însă eu cred că îşi va reveni foarte repede din punct de vedere fizic. Gabi Tamaş a avut un rol important în aducerea lui la Voluntari”, a declarat Liviu Ciobotariu, la conferința de presă premergătoare jocului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu vrea Cupa cu FC Voluntari

Internaționalul de 32 de ani nu a ascuns niciodată că încă își dorește să îmbrace tricoul echipei naționale, iar transferul la FC Voluntari poate reprezenta șansa mult așteptată de Budescu.

Chiar dacă a semnat doar pe șase luni, mijlocașul ofensiv nu vrea să plece de la Voluntari cu mâna goală. Vrea să câștige Cupa României și să joace în play-off.

”Este o echipă foarte bună, se află într-o situație bună. Am prieteni aici și mi-a fost mult mai ușor să aleg. Vreau ca echipa să intre în play-off și să câștigăm Cupa”, a declarat Budescu imediat după ce a semnat cu FC Voluntari.

11 meciuri a bifat Constantin Budescu în cele patru luni cât a fost sub contract cu FCSB, 10 în Casa Pariurilor Liga 1 și unul în Cupa României.

ADVERTISEMENT