Life

Constantin Dinescu, supranumit „Baronul Luxului”, ucis de iubita ucraineancă? Tânăra i-ar fi pus ceva în băutură

15.08.2020 | 22:47
Constantin Dinescu supranumit Baronul Luxului ucis de iubita ucraineanca Tanara iar fi pus ceva in bautura
ADVERTISEMENT

Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile și unul dintre cele mai excentrice personaje din showbizul autohton, s-a stins din viață recent, în condiții misterioase. Cei care l-au cunoscut îndeaproape insistă că în spatele tragediei s-ar ascunde, de fapt, o crimă, chiar dacă nu există în momentul de față dovezi care să susțină o astfel de teorie.

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, vinovată ar fi o tânără din Ucraina cu care milionarul s-ar fi cuplat în urmă cu ceva timp. Se pare că aceasta i-ar fi pus ceva în băutură pentru a-i provoca moartea rapid și fără prea multe urme.

ADVERTISEMENT

În susținerea acestui scenariu demn de filmele polițiste, prietenii invocă faptul că Dinescu nu obișnuia să fumeze și nici nu era consumator înrăit al băuturilor alcoolice. Avea, însă, un viciu de care nu s-a debarasat niciodată.

Ipoteză șocantă în cazul morții lui Constantin Dinescu. „Baronul Luxului” ar fi fost ucis de iubita ucraineancă

Umblă vorba că era cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (n.r. prostituate), chema foarte des. Și, de obicei, câte două”, au declarat apropiați ai afaceristului pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari români. Adora să colecționeze opere de artă la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, precum și automobile extrem de costisitoare. De asemenea, deținea un domeniu impresionant pe malul Lacului Snagov.

La o așa avere, nu e de mirare că îl vânau diverse domnișoare dornice să guste din luxul în care scălda „baronul”. Mădălina Pamfile, una dintre sutele de cuceriri ale bogătașului, s-ar fi lăudat prietenelor că acesta obișnuia să îi dăruiască cele mai scumpe bijuterii cu diamante.

ADVERTISEMENT

A avut probleme cu legea

În urmă cu câțiva ani, Constantin Dinescu a fost audiat ca martor într-un celebru dosar deschis după ce un grup infracţional a încercat să-i vândă mai multe tablouri ale unor pictori precum Picasso, Monet, Gaugain şi Matisse.

În realitate, operele de artă erau expuse în Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda, de unde fuseseră sustrase de infractorii care și-au propus să se îmbogățească de pe urma lor. În ciuda acestei pățanii, afacerile i-au mers strună, milionarul fiind proprietarul unui magazin de bijuterii situat în buricul Bucureştiului, dar şi al mai multor spaţii comerciale pe care le închiria în schimbul unor sume astronomice.

ADVERTISEMENT