Life

Constantin Enceanu, dezvăluiri despre începuturile căsniciei sale: „Mă făceam că nu o cunosc”

Constantin Enceanu a trecut în revistă o peripeție prin care a trecut cu nevasta lui, Angela, la scurtă vreme după ce s-au căsătorit.
27.12.2022 | 17:30
Constantin Enceanu dezvaluiri despre inceputurile casniciei sale Ma faceam ca nu o cunosc
Constantin Enceanu, de mai bine de 30 de ani cu Angela. Foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a povestit despre începuturile căsnicie sale cu Angela, femeia care i-a furat inima definitiv în urmă cu mai bine de 30 de ani, cea care i-a devenit soție, mai precis, în anul 1985.

Constantin Enceanu, peripeții de Crăciun în primii ani de căsnicie cu Angela

Interpretul de muzică folclorică și-a amintit cu amuzament de momentele petrecute alături de partenera sa, trecând prin tot felul de situații, iar la un moment dat a mărturisit că s-a făcut că nu o cunoaște pe Angela, în timpul unei călătorii pe care o făceau cu trenul CFR.

ADVERTISEMENT

Într-un an, de Crăciun, Enceanu s-a dus cu Angela, așa cum obișnuiau în acele vremuri, cu trenul pentru a petrece sărbătoarea Nașterii lui Iisus alături de cei dragi.

Doar că… drumul spre familia folcloristului a fost presărat cu câteva peripeții pe care artistul nu le va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

„Am plecat la Vișina cu trenul. Soția mea a pregătit salată de boeuf, sarmale, prăjituri, făcuse foarte multe pregătiri și unele dintre ele chiar nici nu erau la îndemâna oricui atunci. Friptura o pregăteau ai mei și a zis că vrea să impresioneze. Am schimbat trenul în Caracal, era o nebunie, o aglomerație în tren de eram ca peștele în conservă.

De Sărbători sau pe weekend când mergeam acasă era o nebunie pe trenul de Corabia spre Caracal. Am apucat să ne urcăm, ne-am așezat după ce am trecut de toată lumea, a plecat trenul și mergând auzim dintr-o dată zdrang. Mi-am dat seama că era plasa dintre mine și soție”, a povestit Enceanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea se uita să vadă ce s-a întâmplat”

„Salata căzuse jos, soția îmi făcea semn să o iau de jos, eu am zis că nu, mă făceam că nici nu o cunosc la cât de rușine era.

Păi toată lumea se uita să vadă ce s-a întâmplat. S-a aplecat săraca, a adunat-o, a pus-o în farfurie și norocul nostru că căzuse doar plasa. Am ajuns acasă cu salata de boeuf și prăjiturile făcute chisățilă”, a mai istorisit Enceanu.

ADVERTISEMENT

Dar asta nu a fost tot! La gară, tatăl cântărețului îi aștepta pe cei doi iubăreți cu căruța și, potrivit spuselor muzicianului, bătrânul era destul de pilit. I-a dus acasă într-o viteză care i-a cam speriat pe cei doi, prins în mrejele euforiei bahice.

ADVERTISEMENT