Life

Replica lui Constantin Enceanu după ce Gheorghe Turda a spus că a dat uitării scandalul dintre ei: ”Numai Dumnezeu iartă”

Scandalul dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu continuă și în 2022. După ce maramureșeanul a mărturisit că a dat uitării conflictul cu rivalul său, din cealaltă parte a venit o replică contradictorie.
10.01.2022 | 19:10
Replica lui Constantin Enceanu dupa ce Gheorghe Turda a spus ca a dat uitarii scandalul dintre ei Numai Dumnezeu iarta
Gheorghe Turda și Constantin Enceanu continuă să fie la cuțite. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi interpreți de muzică populară, prieteni odinioară, au devenit dușmani în vara anului trecut, după o declarație făcută de fostul partener al Nicoletei Voicu și un gest de-al olteanului.

Gheorghe Turda spune că l-a iertat pe Constantin Enceanu

După ce Gheorghe Turda a spus, în mod public, că Enceanu ar fi în pragul falimentului, dar și după ce cei doi și-au aruncat cuvinte dure la un eveniment, ”războiul” continuă și în 2022.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce, în urmă cu câteva luni, i-a aruncat un pahar cu apă în față, pentru că Enceanu ar fi avut o ieșire scandaloasă, în cadrul unui eveniment, din cauza repertoriului , Gheorghe Turda spune că a dat totul uitării, deși ”rivalului său” nu și-a cerut scuze în mod oficial.

”Sunt un tip conciliant și nu-mi plac dușmăniile. L-am iertat, doar atât, asta este împăcarea. Nu a fost nimic altceva, nici pomeneală să își ceară el scuze. Doamne ferește! Caracterul este îndoielnic, așa cum am și declarat”, a spus Gheorghe Turda, conform Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu nu este dispus să-și ierte ”rivalul”

În replică, după declarațiile făcute de Turda, contactat de FANATIK, Constantin Enceanu a spus că “numai Dumnezeu ne poate ierta”.

Cântărețul de muzică populară mărturisește însă că subiectul cu pricina este încheiat pentru el, cât despre a ierta, ei bine, prietenul regretatului Petrică Mîțu Stoian spune că acest lucru îl poate face doar Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

”Eu consider un subiect încheiat. Nu știu ce a declarat, nu mă interesează ce a declarat domnul Turda. Nu comentez asupra acestui subiect. Eu nu iert pe nimeni. Numai Dumnezeu ne poate ierta”, a declarat Constantin Enceanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cauza scandalului dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu

Rivalitatea dintre cei doi interpreți de muzică populară a ieșit la iveală în cadrul unei petreceri, acolo unde amândoi își etalau veleitățile artistice. Moment în care, Enceanu i-ar fi întrerupt reprezenta’ia colegului său, iar de aici a mai fost doar un pas până ca lucrurile să degenereze.

ADVERTISEMENT

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei. S-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui.

Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur. Vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic. Nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda. Să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, spunea la vremea aceea Gheorghe Turda, conform Antena Stars.

Și atunci, contactat de FANATIK, Constantin Enceanu a avut o reacție scurtă și la obiect, fără să ne lase să aflăm și partea lui de adevăr.

La vremea aceea, Enceanu spunea că, de fapt, el nu s-a certat cu Gheorghe Turda, dorind să sublinieze faptul că el are o relație bună cu toți colegii de breaslă, fără să vrea să pună accent pe scandalul în care încă este implicat.

”M-am certat cu domnul Turda? Nu comentez! Dacă acelea sunt declarațiile lui, luați-le ca atare. Eu mă înțeleg foarte bine cu colegii mei și m-am înțeles întotdeauna foarte bine. Vă mulțumesc!”, a fost reacția folcloristului, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT