Life

Constantin Enceanu, mesaj fabulos pentru Saveta Bogdan. Ce a spus artista despre el

Saveta Bogdan a uimit pe toată lumea cu ultima sa declarație. Artista a spus că și-ar dori să repopuleze planeta cu Constantin Enceanu. Răspunsul cântărețului a venit imediat.
03.02.2022 | 08:44
Constantin Enceanu mesaj fabulos pentru Saveta Bogdan Ce a spus artista despre el
Constantin Enceanu, mesaj fabulos pentru Saveta Bogdan.
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan a demonstrat că este o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat.

Interpreta de muzică populară a luat parte în cadrul unei emisiuni la jocul Răspunzi sau Mănânci, iar răspunsul oferit la una dintre întrebări i-a surprins pe mulți. Aceasta a declarat că și-ar dori să repopuleze planeta cu Constantin Enceanu.

Cunoscutul cântăreț i-a răspuns imediat.

Constantin Enceanu, mesaj fabulos pentru Saveta Bogdan. Ce a spus artista despre el

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară. Aceasta a demonstrat în repetate rânduri că are un simț al umorului foarte dezvoltat. Acest lucru s-a văzut și în emisiunea Teo Show.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a participat la jocul Răspunzi sau Mănânci, unde vedetele fie răspund la întrebări, fie mănâncă diferite alimente. Saveta Bogdan a fost însă mai sinceră ca niciodată și a dat un răspuns care i-a uimit pe cei din jur.

“Bursucu: Pe pământ a rămas un singur cântăreț de muzică populară și cu dumneavoastră, alături de el ar trebui să repopulați planeta. Spuneți-mi numele cântărețului de muzică populară cu care ați reface planeta.

ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan: Eu zic că aș face-o cu Constantin Enceanu. Am face și copii, am înmulți planeta, el e vesel, eu sunt veselă, cred că ar fi cel mai bine”, a fost dialogul amuzant dintre cei doi în cadrul emisiunii Teo Show. 

Constantin Enceanu a aflat imediat totul și i-a trimis și el un mesaj.

“Dacă e plăcerea doamnei, acum jumătate e rezolvată, important e să mai vreau și eu. Din partea dânsei e rezolvată problema, mai trebuie rezolvată și din partea mea. E un compliment. Îi mulțumesc.

ADVERTISEMENT

E același respect reciproc și din partea mea vizavi de dânsa”, a spus artistul pentru Wowbiz.

Constantin Enceanu a mai spus că o apreciază pe Saveta Bogdan, chiar dacă nu a avut niciodată ocazia de a urca pe scenă alături de ea. S-au întâlnit totuși la foarte multe filmări.

Chiar dacă au trecut 30 de ani, artistul și-a reamintit că a avut ocazia să o asculte pe Saveta Bogdan într-un local și a fost foarte impresionat de programul susținut de aceasta.

ADVERTISEMENT