Sport

Costel Gâlcă, îngrijorat înaintea debutului la Universitatea Craiova: „Suntem obligați să câștigăm”

Costel Gâlcă nu îl are la dispoziție pe Alexandru Mitriță cu Sepsi OSK, iar antrenorul este îngrijorat înaintea debutului la Universitatea Craiova
19.04.2024 | 19:29
Costel Galca ingrijorat inaintea debutului la Universitatea Craiova Suntem obligati sa castigam
Costel Gâlcă, îngrijorat înaintea debutului la Universitatea Craiova: „Suntem obligați să câștigăm”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a revenit oficial în SuperLiga, iar antrenorul pregătește tot ce are mai bun pentru a câștiga cele trei puncte din Sepsi – Universitatea Craiova. Tehnicianul „alb-albaștrilor” nu se va putea baza pe Alexandru Mitriță la debut, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Costel Gâlcă este îngrijorat înaintea debutului la Universitatea Craiova: „Suntem obligați să câștigăm”

Speranțele la titlul din SuperLiga au dispărut la Universitatea Craiova, însă „alb-albaștrii” sunt în cârți pentru poziția secundă din play-off. Costel Gâlcă și-a anunțat deja obiectivul la gruparea din Bănie pentru actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Universității Craiova a prefațat confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Costel Gâlcă spune că „alb-albaștrii” sunt obligați să câștige în toate partidele rămase din SuperLiga pentru a termina pe locul doi.

„Cu siguranță nu o să fie un meci ușor pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult. Este o echipă care face pressing avansat, să vedem cum putem să contracarăm aceste situații. Îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul doi.

ADVERTISEMENT

Suntem în postura de a termina pe locul doi, dar suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Mi-aș dori ca echipa mea să se impună la fiecare meci, dar importante sunt rezultatele acum. Lucrul cel mai important pentru noi este să câștigăm cât mai multe puncte.

Sunt accidentați, așa cum este cazul lui Mitriță. Să vedem dacă îl avem la meciurile următoare, trebuie să găsim soluții pentru că Mitriță este important pentru noi”, a declarat Costel Gâlcă înaintea confruntării cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Anzor Mekvabishvili, primele impresii despre Costel Gâlcă: „Ne va ajuta să evoluăm”

„Va fi un joc greu, pentru că această echipă are istorie, încearcă să fie cei mai buni. Au pierdut un singur meci, au obținut două remize și au câștigat ultimul joc în minutul 95. Putem vedea că această echipă este una muncitoare.

Joacă acasă, deci cu siguranță vor da totul, dar așteptările noastre sunt acelea de a fi mereu în top. Fiecare echipă are propriu stil de joc, încearcă să joace fotbal și nu le este frică. Orice meci din campionatul românesc este greu. Aici evoluează foarte mulți jucători experimentați, ce au calitate.

ADVERTISEMENT

Meciurile sunt grele și interesante. Prima oară l-am văzut ieri și mi-am dat seama că este un om foarte bun. Știu din trecutul său că a evoluat în Spania, are multă experiență din echipa națională și pot spune că ne va ajuta să evoluăm. Îmi doresc tot ce-i mai bun pentru el și echipă. Este o persoană foarte bună în opinia mea. 

Prima oară când am ajuns a fost iarnă, deci a fost mai greu, pentru că în acest timp orice oraș este puțin mai lent. Acum totul este mult mai verde, mai frumos afară. Am văzut locuri frumoase aici pentru plimbări și pentru odihnă.

Oamenii sunt super, vă pot spune că iubesc fotbalul, iubesc acest joc și iubesc viața. Este un oraș liniștit cu oameni buni, iar despre suporteri pot spune că sunt «nebuni». Trăiesc totul cu intensitate”, a declarat Anzor Mekvabishvili.

ADVERTISEMENT
2,70 este cota Betano pentru pronosticul „2 solist” la Sepsi - Universitatea Craiova