Fotbal intern

Continuă războiul între Alin Minteuan şi CFR Cluj! Ce s-a întâmplat cu băiatul antrenorului

22.07.2020 | 16:53
Continua razboiul intre Alin Minteuan si CFR Cluj Ce sa intamplat cu baiatul antrenorului
ADVERTISEMENT

După ce s-a contrat public cu antrenorul Dan Petrescu, fostul secund al CFR-ului, Alin Minteuan, declară că a fost împins de club să-l mute de la Academie pe băiatul său, Bogdan, 17 ani și jumătate, căpitanul generației 2002 la centrul de tineret al ardelenilor.

Mijlocașul este acum la Baia Mare, formație aflată la barajul pentru L2. Mara este criticat de Minteuan: ”Cum poate un conducător să facă și operațiuni de impresariat în beneficiul altor echipe?”.

ADVERTISEMENT

După conflictul dintre Minteuan și Petrescu, prezentat în exclusivitate de FANATIK, apare un alt diferend între CFR Cluj și fostul antrenor secund. Băiatul de 17 ani al lui Alin Minteuan, Bogdan, mijlocaș, a semnat marți cu echipa Minaur Baia Mare, formație ce participă la barajul pentru promovarea în L2. Băiatul a fost crescut de CFR Cluj, dar a plecat împreună cu familia sa pentru că nu a fost promovat.

”Pe Bogdan l-au îndepărtat efectiv de peste tot”

”Nu mai aveam încredere în ceea ce se întâmplă la CFR cu Academia. Pe Bogdan l-au îndepărtat efectiv de peste tot. Nu ne-au transmis direct să plecăm, dar prin modul de a se comporta ne-au împins către acestă soluție radicală. Lucrurile s-au derulat exact ca în cazul meu.

ADVERTISEMENT

Deranjant e modul jenant în care clubul își tratează, în general, propriii juniori. Foarte mulți vor să plece, fiindcă nu mai suportă! Am rămas șocat zilele trecute când l-am văzut pe Mara prezentând un puști adus de la Arad și explica senin că el e soluția pentru Petrescu.

Vorbea ca și cum CFR n-ar avea tineri de valoare. Ce-i cu poveștile astea? Nu vreau să dau sub nicio formă în băiatul transferat acum. N-are absolut nicio vină. Problema e că în conducerea lui CFR sunt oameni foarte mici care procedează anormal. Știu bine copiii din centru lui CFR, am lucrat cu ei, sunt mulți talentați și cu perspective deosebite, dar nu sunt băgați în seamă. Pur și simplu, e scandalos!”, a declarat Alin Minteuan pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”N-au însă nicio șansă, fiindcă personaje din staff-ul administrativ au grijă să-i țină departe”

Alin Minteuan spune că: ”Bogdan a fost și campion național la 12 ani cu grupa profesorului Mezei. Sigur, era o vârstă fragedă, dar acei copii au dovedit în timp că pot fi soluții măcar pentru echipa a doua. N-au însă nicio șansă, fiindcă personaje din staff-ul administrativ au grijă să-i țină departe”.

Apoi, Minteuan vorbește încă o dată despre Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR: ”Cum e posibil ca un angajat al clubului CFR să se ocupe cu operațiunile similare impresariatului? El nu e agent în mod oficial, dar e de notorietate că face asta. Toată lumea știe că plasează jucători pe la diverse echipe.

ADVERTISEMENT

Nu e normal să-ți iei salariul de la un club și să transferi fotbaliști prin alte părți. Pozează că promovează tineri la CFR, fără să promoveze de fapt pe nimeni de la CFR! Nu l-am auzit, de exemplu, să scoată o vorbă despre copilul ăsta din poartă, Hindrich, care a jucat deja, e aceeași generație cu fi-miu. Probabil că nu consideră interesant subiectul”.

ADVERTISEMENT
Tags: