Sport

Contre aprinse după scandalul din familia Mititelu: „E un om rău!” / „Nu are niciun prieten!”

La MAX Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici au vorbit despre scandalul din familia Mititelu. Tatăl și fiul de la FCU Craiova au fost criticați.
18.04.2024 | 00:02
Contre aprinse dupa scandalul din familia Mititelu E un om rau  Nu are niciun prieten
Horia Ivanovici și Mitică Dragomir, despre Adrian Mititelu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Scandalul din familia Mititelu îi implică pe Adrian și Adiță, iar întreg momentul a început după eliminarea din Cupa României. Cei doi au făcut câteva declarații unul împotriva celuilalt, iar lucrurile au degenerat.

Contre aprinse după scandalul din familia Mititelu: “Nu are niciun prieten!”

În urma scandalului din familia Mititelu, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Horia Ivanovici este de părere că Adrian senior nu are niciun prieten în fotbalul românesc. Motivul ține de comportamentul defectuos al patronului de la FCU Craiova față de celelalte personalități din fotbal.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea vrea să rămână Dinamo? Și toată lumea vrea să îi dea în cap lui Mititelu? Nimeni nu îl vrea. Bine, și-o și merită Nea Mitică… vorbește. Nu are niciun prieten. Să nu ai un prieten?

Unul care să te vorbească de bine. Un amic acolo, că e la arbitraj, că e la Federație. Și-o merită Mititelu cu aroganța aia a lui și cu încăpățânarea lui. Nu îl suportă nimeni. Nici ai lui nu-l suportă. Numai ură.

ADVERTISEMENT

Te miri că te fură toți și pe la Botoșani și peste tot. Nu poți, băi, Adriene, singur. Chiar nu înțelegi după atâția ani? Nu poți singur. Ăștia singuri se prăpădesc”, a spus Horia Ivanovici, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir, despre Adrian Mititelu: “E un om rău”

Dumitru Dragomir susține că unul dintre angajații lui Adrian Mititelu îl vorbește de bine pe patron. Cu toate acestea, fostul președinte LPF a mărturisit că finanțatorul de la FCU Craiova este un om care face multe fapte rele, motiv pentru care majoritatea oamenilor nu îl agrează.

ADVERTISEMENT

Legat de scandalul din familia Mititelu, Mitică Dragomir recunoaște că fiul nu a acționat foarte bine împotriva tatălui său. Omul de afaceri susține că declarațiile lui Adiță sunt întemeiate, doar că trebuia să i le spună lui Adrian Mititelu senior în privat.

“Marcel Pușcaș a vorbit numai la superlativ despre el. Și ce dacă e angajatul lui? De față cu mine putea să vorbească și altfel. Dar alți angajați nu. Marcel întotdeauna a vorbit la superlativ de el.  

ADVERTISEMENT

Nici nu poate să aibă prieteni. E un om rău, ranchiunos. E un om care face mult rău. Fii-su nu a avut dreptate să îl atace pe taică-su. Dar problemele ridicate de Adiță sunt adevărate.

Ce a spus Adiță, dacă îi spunea între 4 ochi era perfect. Nu trebuia să iasă pe sticlă. Lume te judecă în toate felurile așa. A avut dreptate 100% copilul. Nu te poți supăra pe el.

Dar te superi pe el, pentru că s-a dus la televizor. Eu nu m-aș supăra pe copilul meu dacă ar face așa, pentru că nu poți să ții dușmănie pe el, dar m-ar mânca pe interior”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Horia Ivanovici și Mitică Dragomir, despre Adrian Mititelu

ADVERTISEMENT