Sport

Mitică Dragomir, intervenție în forță în scandalul din familia Mititelu. „Nu ești bărbat când te legi de tatăl tău”

Mitică Dragomir intervine în forță în scandalul din familia Mititelu. „Oracolul de la Bălcești” are un sfat pentru fiul patronului de la FC U Craiova 1948.
10.04.2024 | 10:12
Mitica Dragomir interventie in forta in scandalul din familia Mititelu Nu esti barbat cand te legi de tatal tau
Mitică Dragomir, intervenție în forță în scandalul din familia Mititelu. „Nu ești bărbat când te legi de tatăl tău”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adiță și Adrian Mititelu au pornit un război civil la FC U Craiova 1948, iar Mitică Dragomir a vorbit despre situația din familia patronului din SuperLiga. Fostul șef de la LPF are un sfat prețios pentru fiul finanțatorului din Bănie.

Dragomir, intervenție în forță în scandalul din familia Mititelu. Sfatul lui Mitică: „Nu ești bărbat când te legi de tatăl tău”

Eliminarea din Cupa României Betano a fost picătura care a umplut paharul pentru Adrian Mititelu Jr., care l-a atacat pe tatăl său la sfârșitul meciului. Nici patronul clubului nu a rămas dator și i-a răspuns fiului său.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a cedat acțiunile de la FC U Craiova 1948, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar relația dintre cei doi este tensionată. Mitică Dragomir are un sfat pentru fiul patronului din Bănie.

„Nu îl iubesc pe Mititelu, am fost prieten cu el și după dușman, dar nu l-am dușmănit. L-am văzut pe fiul lui când îi spunea câteva, iar eu în calitate de părinte am fost foarte deranjat. Indiferent ce se întâmplă nu îți ataci tatăl, nu îți ataci copiii.

ADVERTISEMENT

Este de la moși-strămoși, în momentul în care îți ataci părinții sau copiii nu ești om. Nici animalele nu se atacă între ele. Adiță Mititelu a spus că a fost bărbat că a zis peste taica-su, nu ești bărbat când te legi de tatăl tău”, a declarat Dragomir.

Sfat din suflet pentru Adiță: „Îți vorbesc ca un tată”

Mitică Dragomir îl sfătuiește pe Adrian Mititelu Jr. să se împace cu tatăl său, după episodul uluitor din Cetatea Băniei. „Oracolul de la Bălcești” spune că astfel de lucruri nu trebuie spuse în fața camerelor, ci în familie.

ADVERTISEMENT

Nu îți vorbesc cu răutate, îți vorbesc ca un tată. Să te impaci cu tatăl tău și în viața ta să nu mai spui vreun cuvânt urât în lume. Dacă ai ceva să îi spui, îi spui în casă. Cum să iasă fiul meu să spună că sunt tâmpit și incompetent.

De ani de zile nu am greșit, a greșit pe banii lui. El a făcut banii, nu tu, dar tu îl cheltuiești. M-a deranjat”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune în direct de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. s-a retras de la FC U Craiova: „Le urez multă baftă”

„Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a spus Mititelu Jr. pentru FANATIK.

Dumitru Dragomir, VERDICT in RAZBOIUL din familia Mititelu: “NU ESTI BARBAT CAND TE LEGI DE TATA”

ADVERTISEMENT