Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct. Cine o oprește pe FCSB în lupta la titlu: ”De pe vremea lui Gâlcă nu au mai avut așa avans”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au vorbit despre lupta la titlu și consideră că FCSB e favorită, însă nu sunt convinși că vor putea duce ritmul până la finalul sezonului.
17.12.2023 | 15:31
Contre in direct Cine o opreste pe FCSB in lupta la titlu De pe vremea lui Galca nu au mai avut asa avans
Analiștii FANATIK SUPERLIGA au vorbit despre lupta la titlu și consideră că FCSB e favorită, însă nu sunt convinși că vor putea duce ritmul până la finalul sezonului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După victoria cu Hermannstadt, scor 3-0, ”roș-albaștrii” au depășit-o pe Rapid la numărul de goluri marcate în SuperLiga. Formația pregătită de Charalambous și Pintilii a ajuns la 35 de goluri înscrise în 20 de meciuri și se poate lăuda cu cel mai bun atac din campionat.

FCSB e văzut cu prima șansă la titlu

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a mărturisit că în acest moment FCSB este principala favorită la câștigarea titlului, dar a tras câteva semnale de alarmă și a amintit de meciurile cu CFR Cluj și Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

”FCSB arată binișor în campionatul României. Nu vreau să expandez în aprecieri pentru că încă nu pot să uit ce s-a întâmplat în toamnă cu echipele noastre și vreau să fiu rezervat când discutăm de confruntări în campionat. Confruntările internaționale îți dau până la urmă valoarea unei echipe.

Cred că sunt toate datele întrunite în acest moment ca FCSB să fie considerată prima favorită la titlu. De 7 ani, de 8 ani, de pe vrea lui Gâlcă nu s-a mai întâmplat ca FCSB să aibă un asemenea avans în clasament într-un punct atât de înaintat al competiției, însă raportând la nivel internațional încă stau să mă gândesc dacă lucrurile sunt în regulă acolo.

ADVERTISEMENT

Nu mai acum două etape a fost meciul cu Oțelul Galați și atunci e bine ca cel puțin eu ca analist să fiu rezervat în a trage concluzii extraordinare despre echipa aflată pe locul 1”, a declarat Vochin.

Meciul cu CFR, important în revenirea FCSB-ului

Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, s-a arătat încântat de jocul prestat de FCSB în partida cu Hermannstadt și a fost susținut de fostul fundaș Florin Gardoș, care crede că ”roș-albaștrii” au trecut peste perioada dificilă.

ADVERTISEMENT

”Mie mi se pare FCSB pe un trend ascendent. Și mi s-a părut cu Hermannstadt că i-au bătut foarte ușor și pe valoare. Adică, atunci când ies la rampă jucătorii ăștia care chiar fac diferența și joacă, e greu să te opui.

Mi-a plăcut foarte mult acel gol doi al lui Olaru, Primul, ok, e frumos, dar golul doi e gol de fotbalist. Se face, îi întoarce pe ăia, dă perfect, portarul țintuit pe linia porții. Prima cred că putea să o scoată portarul, era pe ea”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”A fost o perioadă cu un joc destul de slab și meciul cu CFR a fost cumva important din punctul ăsta de vedere. Parcă băieții s-au regrupat. A fost și rezultatul bun, și jocul bun, iar acum cu Hermannstadt au câștigat lejer”, a afirmat și Gardoș.

Care este pericolul la FCSB

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a rămas într-o notă mai puțin optimistă și a amintit de startul dificil de joc din derby-ul cu CFR Cluj și de meciul prost făcut de FCSB cu Oțelul Galați.

”Nu vreau să stric petrecerea, dar meciul ăla cu CFR, primele 20 de minute au fost dominate de clujeni. Sigur că per total FCSB a părut mai bine decât CFR, dar dacă vrei să faci o analiză a ceea ce va urma nu trebuie să uiți de alea 20 de minute cu CFR, nu trebuie să uiți de meciul cu Oțelul Galați în care nu ai avut nicio șansă.

În meciul cu Oțelul Galați, FCSB mi s-a părut cam ce a fost Hermannstadt aseară. Și atunci trebuie să te gândești la ce faci în iarna asta, trebuie să te gândești în continuare dacă e bine să manageriezi echipa în modul în care o fac cei de acolo, chiar dacă în campionatul României câștigi”, a precizat Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

”Pericolul la FCSB este că după victoria de ieri și previzibila victorie din ultima etapă să se culce pe o ureche, adică să rămână în letargie, uitându-ne la celelalte echipe care investesc și care aduc jucători de valoare.

Dacă au adus doar pe Alhassan și pe Luis Phelipe, care din punctul meu de vedere nu sunt top de jucători, și nu vor mai aduce jucători care să întărească lotul…”, a reacționat și Vivi Răchită.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Păreri pro și contra despre FCSB

ADVERTISEMENT