Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct după Rapid – Petrolul 0-2: „Vreţi play-off-ul cu două autogoluri?”

Robert Niță, „înțepături” cu Vivi Răchită după Rapid - Petrolul 0-2. Dialog savuros între cei doi la FANATIK SUPERLIGA.
14.08.2023 | 17:59
Contre in direct dupa Rapid  Petrolul 02 Vreti playofful cu doua autogoluri
Robert Niță VS Vivi Răchită după Rapid - Petrolul 0-2. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a digerat cu greu înfrângerea în fața rivalilor de la Petrolul, în timp ce Valeriu Răchită a savurat din plin cele două autogoluri ale „giuleștenilor”. Contre între cei doi la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, contre cu Vivi Răchită după Rapid – Petrolul 0-2: „N-ai vrut să te întâlnești cu mine, de-aia n-ai venit la emisiune!”

Vivi Răchită l-a luat tare pe Robert Niță, în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Robert, n-ai vrut să te-ntâlnești cu mine, de-aia n-ai venit în emisiune!”, a spus petrolistul.

ADVERTISEMENT

Robert Niță este moderatorul noii emisiuni FANATIK, iar Răchită l-a sfătuit pe rapidist să schimbe numele emisiunii pe care o prezintă în fiecare marți, de la 13:30: „Îți propun ca mâine să nu mai faci emisiunea Suflet de rapidist, ci Vai de sufletul rapidiștilor! 

Robert Niță l-a pus însă pe „lupul galben” imediat cu botul pe labe: „Stai cuminte, că voi cu două autogoluri nu vă duceți în play-off! Stai cuminte! Nu vedeți play-off-ul cu două autogoluri”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, luat peste picior de la Valeriu Răchită: „Vă dați seama ce echipă bună aveți? Dați goluri și pentru echipele adverse!”

Ironiile au curs în continuare în emisiune, iar Valeriu Răchită i-a răspuns cu aceeași monedă: „Păi vă dați seama ce echipă bună aveți? Dați goluri și pentru echipele adverse!”.

Robert Niță însă îi competimește pe cei de la Petrolul Ploiești, după victoria norocoasă din Giulești: „Păi noroc că ne-a fost milă de voi, că altfel…”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Horia Ivanovici s-a amuzat și el pe seama discuțiilor din platou: „Vezi că aicea a început caterinca în lipsa ta! Știi cum e… nu e Robertinho acasă, joacă găzarii pe masă!”.

Rapidistul le dă 2 variante lui Dan Șucu și Victor Angelescu: „Pentru a detensiona atmosfera, pentru a potoli suporterii”

Niță consideră că Rapid are în acest moment doar două variante: „Eu cred, în momentul de față, pentru a detensiona atmosfera, pentru a potoli suporterii. Eu știu că aseară până spre orele dimineții, diferite brigăzi din galeria Rapidului s-au întâlnit, au discutat și nu vor mai avea răbdare. Nu știu cât de corectă este informația, dar știu că s-au întâlnit și au discutat.

ADVERTISEMENT

Și după mult timp, nu întâmplător, apar torțele. Asta după un meci prost cu Voluntari și o înfrângere. Eu în momentul de față văd două variante pentru a detensiona atmosfera de la echipă și din jurul echipei.

Ori să iasă și să spună public că s-a greșit că nu a fost contactat Șumudică. Să intre în negocieri cu Șumudică, ori să renunțe la președintele echipei. Din păcate, după ce am văzut aseară, doar astea două mutări le văd în momentul de față. Rapidul în următoarea etapă joacă cu Farul Constanța”.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită integral în premieră pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Robert Niță, contre cu Răchită după Rapid - Petrolul 0-2

ADVERTISEMENT