Sport

Contre în direct la tv după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Ăsta nu e niciodată penalty!” / „Dacă țipi mai tare nu înseamnă că ai dreptate!”

Penalty-ul primit de Rapid în duelul cu CFR Cluj, scor 3-1, a născut mai multe contre în direct la TV, Basarab Panduru fiind de părere că nu a fost lovitură de la 11 metri.
26.09.2023 | 00:18
Contre in direct la tv dupa Rapid  CFR Cluj 31 Asta nu e niciodata penalty  Daca tipi mai tare nu inseamna ca ai dreptate
Contre în direct la tv după Rapid - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru și Constantin Zotta s-au contrat pe motivul penalty-ului primit de Rapid în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, fostul arbitru explicând că Funsho Bamgboye a fost faultat în careu, în timp ce „Pandi” este de părere că nu trebuia dictată lovitura de pedeapsă.

Contre în direct la tv după Rapid – CFR Cluj

Basarab Panduru și Constantin Zotta s-au contrat în direct la TV după victoria Rapidului în meciul cu CFR Cluj, cei doi nefiind de aceeași părere cu privire la penalty-ul primit de giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Constantin Zotta – Eu spun că este penalty la Funsho, este un contact în careu, îi dă peste picior și arbitrul e îndreptățit să acorde lovitură de pedeapsă.

Basarab Panduru – Ăsta nu e niciodată penalty, dacă îi dai peste picior, piciorul se duce într-o parte, ăsta nu e penalty. N-ai cum să dai așa ceva. Bine, dacă ai dat la Farul-FCSB…

ADVERTISEMENT

Constantin Zotta – Dar dacă țipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate!

Basarab Panduru – Bine, dar nici dacă vorbești mai încet nu înseamnă că ai dreptate!

„Nu l-aș compara pe Rrahmani cu Dugandzic

Basarab Panduru a analizat meciul dintre Rapid și CFR Cluj, spunând că Rrahmani este un atacant de care giuleștenii aveau mare nevoie, însă că el ar fi performat mai bine dacă ar fi rămas și Marko Dugandzic.

„Camora spune cam ce am văzut și noi. Deac poate vorbi, dar nu a făcut-o. Camora vorbea, băga 2-3 alunecări, ridica privirea, mai băga o alunecare. Eu nu l-aș compara pe Rrahmani cu Dugandzic.

ADVERTISEMENT

E mai mobil, mai rapid, dar în campionatul nostru ai nevoie și de unul ca Dugandzic. Golurile lui Rrahmani nu sunt de număr 9, el aleargă peste tot, nu e ca Dugandzic”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Albion Rrahmani este atacantul momentului în SuperLiga 1, fotbalistul din Kosovo având nu mai puțin de 6 goluri în 4 meciuri jucate pentru Rapid, dând și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT